Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniiaaa

brat sie wyprowadza do swojej dziewczyny zostaje sama

Polecane posty

Gość anniiaaa

na mieszkaniu nie mam pracy nie mam afceta i jak bede wracac zastane same sciany:O jzu teraz chce mi sie ryczec😭 wiem zeon jest juz dorosly ma swoje zycie ma 24 lata...ale jak sobie pomysle ze bede sama....

Gość elizaaaa23
a ja zostaje sama z dzieckiem 11 lwtnim ...nie mam pracy:(

Gość anniiaaa
pracy to ja szukam juz 6mc bez skutku:(

Gość anniiaaa
i jeszcze zostane samaw mieszkaniu jak pies:( musze sie wyzalic..sorry wiem ze moze was to wkurza:P

Gość racja.....
ja nie wiem gdzie Ty widzisz problem:P ja bym sie cieszyal chata Twoja ..cala....wolna...mozesz robic co hcesz..remont..zamiana..itd znajdz parce i faceta i zyc nie umierac:)

Gość racja.....
chcesz....zjadlo mi literke

Gość verruckt
nie przejmuj się tymi wyzwiskami. Czasami trzeba się po prostu wyżalic. Najważniejsze zeby się nie załamywać i myślec pozytywnie.

Gość anniiaaa
bo to jest niesprawiedliwe zostaje sama bez niczego bez pracy bez facet bo ten mnie olal dla innej...zaczyna mnie denerwowac wszystko i wszyscy co ja bede sama robic?😭

mój tez sie wyprowadzil i tez bede sama :P ale jakoś ja się raczej ciesze z tego powodu :P bez niego świety spokój w domu :P

pracy jest sporo tylko jak się chce od razu zarabiać 3 tysiące na rękę to tak się jej szuka i szuka....

i 6 miesiecy nic nie robisz :O nie wierze jakos pozatym ok wyzalic si to jedno a użalac sie nad soba to dtugie mój brat jak sie wyprowadzał było mi smutno al cóz zło sie dalej potem ja sie wyprowadziłam i rodzice sami ( to co oni musza czuc ?) weż sie w garść i wyjdz do ludzi

Gość anniiaaa
macie racje....ale to przykre:( czemu nie umiem tego zaakceptowac?

Gość alicja felicja 99
jezu ciągle ta sama idiotka zakłada te same tematy o swoim 24-letniem bracie a to ze dziewczyna przychodzi do brata i ją wyganiaja z domu a to ze dziewczyna siedzi u nich do nocy i młodszy brat nie ma gdzie spac a to brat ze siostra ma pretensje o jego dizewczyne a teraz ze brat sie wyprowadza do dziewczyny weź ty przestan zakładac te durne topiki. nie wiem kręci cie ten twój brat ze tak go przezywasz, bo nie rozumiem

Gość racja olenka21
alicja daj spokoj! a jak jest tysiac tematow o robieniu loda to nikt sie tak nie pieni:P

Gość michal..
Anniiaaa jak takbardzo chcesz to moge zamieszkac z Toba :P

myszka wybacz zrobilas sobie dzieciaka to siedz i zajmujs ie dzieciakiem i nie wypowiadaj sie tam gdzie nie masz nic do powiedzenia.... jezdzisz po niej a sama nigdy nie mialas ochoty sie komus wyzalic? mnie wkurwiaja akurat takie pindy jak ty...zamiast siedziec na necie bobo sie zajmij

Gość sparks
Nie pracujesz, a masz swoje mieszkanie i jeszcze sie zalisz?:O

Gość mam takie pytanie dzisiaj
no właśnie, a mieszkacie sami czy z rodzicami? Kto płaci za mieszkanie? a nie możesz pójść popracować nawet za jakiś 1000zł czy mniej do sklepu, aż nie znajdziesz czegoś innego?