Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhygfvyg

Moj kolega notorycznie sie obraza

Polecane posty

Gość gbhygfvyg

Sam zartuje z innych ludzi (mnnie rowniez) i to nie zawsze w delikatny sposob,ale kiedy ja probuje mu cos zartobliwie napisac obraza sie :O Skad sie biora tacy ludzie? Z igly robi widly. Jak sobie radzic z takimi ludzmi? :O:O:O

Gość ggggggggfrrrrrrrrrrrrrrf
Chyba tylko nie przejmowac sie takimi osobnikami, bo coz innego pozostalo?

Gość gbhygfvyg
On naprawde jest fajnym facetem,ale jego "fochy" sa dobijajace. Kojarzy mi sie z gosciem, z ktorym sie jakis czas temu spotykalam. Potrafil praktycznie kazda moja wypowiedz pod jego adresem obrocic o 180 stopni i doszukiwac sie ataku na swoja osobe :O A teraz to. nawet kolegi nie moge miec normalnego :( :O

"Potrafil praktycznie kazda moja wypowiedz pod jego adresem obrocic o 180 stopni i doszukiwac sie ataku na swoja osobe" Tak się zachowują czasami dzieci... może nich on najpierw dorośnie

Gość gbhygfvyg
Najlepsze jest to,ze ma prawie 30 lat :O

Gość janusz palikott
mysle ze przesadzasz, w koncu dziewczyny tak maja :P a ile fochów dziewczyny naurzadzaja ? :o mowisz ze ma prawie 30 lat? ciekawe? nie klamiesz ?

Gość kura dzika - kura domowa
hm...podaj jakiś konkretny przykład. w sensie co ty mu powiedziałaś i jak on to odebrał.

Gość gbhygfvyg
np. Bylismy ze znajomymi na imprezie. On juz kolo 22 poszedl do domu, poniewaz przesadzil z alkoholem. na 2 dzien napisalam mu smsa,ze cos szybko "odpadl" i nie mial kto zabwiac towarzystwa. Koles rzucil fochem,z enie odpadl tylko poszedl,bo nudzila go zabawa (taaaaa, jasne;) ) i ze on juz nie ma zamiaru zabawiac nikogo na zadnej zabawie ;D

Gość gbhygfvyg
Nie umie niestety. Tym bardziej,ze ja wszystko pisze do niego tonem zartobliwym, a nie smiertelnie powaznym. ehhhh