Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grappa

ISLAM!!!!!- czym naprawde jest !

Polecane posty

Gość Alapagos
super tylko czy wiecie, że PREZYDENT ARABSKIEGO KRAJU w swojej wypowiedzi ZALECAŁ PRZYGOTOWYWANIE SIĘ DO DŻIHADU? to nr.1 ich religii. ale to zrozumiecie kiedyś, gdy w Polsce zaczną powstawać dzielnice arabskie tak jak we Francji w Lille

Gość Alapagos
oczywiście na początku wszyscy będą mili, ale z chwilą gdy większość będą stanowili muzułmanie to muslimy zaczną RZĄDZIĆ i wtedy poznacie rządzy muzułmańskie.

Gość gość
znacie jakichs muzulmanow osobiscie,ze tak osadzacie? :O

Gość gość
Zadnej nie znają, zafajdane cebulaki z bidopolandu, ksiundz im w niedziele tak nagadał i ujadają jak śmierdzące ratlerki :D banda śmierdzieli przynosząca wstyd polakom pracujacym w UE.....

Gość gość
Ja znam, i to wszystko jest prawda.

Gość gość
tszeba zglosic gdzies tego spamera niech go zablokuja panoszy sie na wszystkich tematach ma ktos sposub na tego gnoja

Gość gość
to zlo i trzeba je zwalczac dowod zapoznajcie sie z koranem

Gość gość
W UE nie pracują Polacy tylko garomyje tzw polaczki

Gość gość
Islam to zło ma na celu podbijanie świata za pomocą przemocy cały koran to przemoc którą trzeba zwalczać. w Anglii jest 1077 meczetów we Francji i Niemczech 2tysiace meczetów. Tolerujemy to a jedzcie do nich wybudować kościół oni za swoja religie wymordowali by wszystkich chrześcijan. A wy zastanawiacie sie czy przejść żal i rozpacz przeczytajcie przepowiednie KADAFIEGO. APROPO TAKI JAN 3 SOBIESKI SIĘ W GROBIE PRZEWRACA BO NASI PRZODKOWIE GINELI GDY OBLEGALI EUROPE A TERAZ TA POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA MYDLI WAM OCZY MOŻE CZAS PRZYPOMNIEĆ SOBIE HISTORIE I SŁOWA KADAFIEGO. A APROPO POLACZKÓW TAK JEST TAK NIKT NAS NIE SZANUJE BO JAK SAMI SIEBIE NIE SZANUJEMY TO NIKT NAS OBCY NIE USZANUJE POZDRAWIAM.

Gość gość
uuuuuułłłłłłłłłaaaaaaaaa multikulti polityczne srulti niemcy,francja,włochy.grecja.dania.norwegia,szwecja,belgia trwa w nich wojna religijna to jest inwazja uchodzcy to sami młodzi męszczyzni nie powinni bronić swoich granic ? inwazja trwa a tv w c***a gra bo cala tv jest niemiecka. fakty kto dostał nagrode kiśiela ktoś wie ? wystarczy wpisac w youtube the flood max tv i wszystko jasne. niezliczona ilość meczetów w eu wyburzane kościoły i przepowiednia kaddafiego sie sprawdza. tak jak i nasza poprawnosc polityczna i cudownie zmieniajaca europe multikulturowosc która zmieniła oblicze europy i czym naprawde jest islam mmmmmmm trzeba pomyśleć bo historii w głowie brak. a może wybudujemy kościół u nich :) pozwolą wam. ciekawe czy są tak samo tolerancyjni hahahahaha multikulti i poprawnosc polityczna marksistow trwa w najlepsze a ludzie dalej sie zastanawiaja dramat ja juz to widzialem w roku 2004 haahahahhahahahahahahahahahah.

Gość MAGILLA
tak to ja napisałem jako gość magilla bo boli mnie ta ułomność niektórych umysłów i tą poprawnością polityczna i czym jest islam the flood max tv tym jest islam niemcy , francja 2tysiące meczetów 1077 w anglii dalej wam nie pisze i czym jest islam mmmmmmmm kebabem :) historia ludzie to inwazja bez użycia broni nad czym tu myśleć wystarczy że politycy pomyśleli o tym jak zresetować długi publiczne dlatego tylko jeden uczciwy dziennikarz dostał nagrode kisiela max kolonko który z usa mówi jak jest ja to już widziałem w 2004 r . a tu co niektórzy tolerancja multi srulti i kupa w głowie zasiana przez polityczna poprawnosc a jedzcie tam stawiać kościoły odrazu by was wycieli a w ue tolerancja i zasiłki celowym działaniem angeli kto rządzi unią jedna wielka porażka i kończita a tv na eurowizji. słaba ogłupiała spedalona i zastraszona.