Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot zazdrosny facet czy cos

Pozwolic czy nie?

Polecane posty

Mam dziewczyne. Mamy po 20 lat, pół roku jestesmy razem ale znamy sie juz 3 lata.Jestem jej pierwszym facetem-pierwszym, któremu powiedziała kocham i pierwszym z którym uprawiala seks. Coz-jestem bardzo zazdrosny ale staram sie z tym walczyc-zreszta ona raczej nie daje mi zbyt wielu powodów do zazdroci, powtarza ze szalenie mnie kocha, robi plany na przyszłość, zawsze stara sie wspierac-no kurcze idealnie jest po prostu. No i sprawa-ona ma kumpla-ot kolega z akademika, który przeniosł sie na inna uczelnie do innego miasta-pisza do siebie, czasem on dzwoni, przyjechał raz ja odwiedzić, gdy pojawia sie w miescie to wpada do niej chociaz na chwile,teraz chce zeby ona wpadła do niego-wyjazd na tydzień do jego miasta, wspolna wycieczka na jeden dzien do Pragi. Raz juz byłem o niego zazdrosny-powiedziała ze to tylko kolega, ze musze zaufac, ze on przy mnie nie ma szans, jest tylko przyjacielem etc. etc. No a ja zastanawiam sie jak mam sie w tej sytuacji zachowac-wiem ze w zwiazku powinno sie ufac partnerom, ale raczej tygodniowy wyjazd z kumplem nie wyglada za dobrze i tyle.

masz racje, kolega kolega ale wszystko moze sie zdarzyc, chwila, emocje...mysle ze to zly pomysl

Gość Szara bluza z kapturem
zaufanie zaufaniem ale wyjazd do kolegi na tydzien to chyba lekka przesada ;/ ja tez raz na jakis czas lubie spedzac czas sama, bez chlopaka a z kolezankami. Tez uwazam, ze w zwiazku trzeba sobie na wiele rzeczy pozwalac i nawzajem sie nie ograniczac- ale w zyciu by mi nie przeszlo przez mysl, zeby jechac do kolegi na tydzien i na wspolny wypad do Pragi ;/

ja bym nie pozwoliła, wiesz taka przyjażń damsko-męka zazwyczaj z dla którejś ze stron jest podbarwiona czymś więcej i możliwe, że o ile Twoja laska jest wobec ciebie lojalna, o tyle ten koleś może się w niej podkochiwać o czym może nawet ona sama nie zdaje sobie sprawy. Dlaczego zaprosił ją samą czy nie moglibyście wybrać się we troje na tę wycieczkę? A często ją odwiedza, dzwoni itp?

Gość bunia2222222222
Ja tez jestem za tym ze w przyjaźni miedzy kobieta a mezczyzna moze zdarzyc sie wszytsko. Zapyatj jej czy Tobie pozwolilaby wyjechac na tydzien z przyjaciolka :D

coz-tez tak mysle- w sumie to on bardziej stara sie o ta ich przyjaźń-kilka razy słyszałem od niej ze ja wkurza bo jest nudziarzem i ciagle sie narzuca, ale kontakt utrzymuje z nim ciagle i wydaje sie nawet z tego zadowolona. Zaufanie zaufaniem, wolałem sie upewnic-ja na ten wyjazd nie pozwole-chyba ze zabierzemy wiecej znajomych i zrobimy wspolny wypad-sam na sam nie wchodzi w gre i tyle.

a co do zazdrosci-bywa zazdrosna ale stara sie mi tego nie okazywac. Gdy kolezanka zaprosiła mnie na urodziny (zaznaczajac ze nie moge zabrac dziewczyny ze soba bo liczba miejsc ograniczona i zaprasza tylko znajomych bez osob towarzyszacych) to powiedziała mi ze źle sie z tym czuje ze ona musi zakuwac do sesji a ja ide sie bawic z jakas kolezanka.

Gość rodo
nigdzie jej nie puszczaj i tyle, z takimi kolegami roznie bywa

Gość rybaczki przed kolanko
masz racej- zaufanie zaufaniem ale bez przesady!! Mozesz jej ufac w 100 % ale puscic na tydzien z kolegą to przesada!

Gość koniec i kropka
ona sie w nim podkochuje, albo jest jej stara niespelniona miloscia... nic wiecej nie pozwalaj, ja bym nie wiedziala co mam robic bedac tydz z kolega sam na sam... z facetem to i owszem :D, ale z kolega... zanudzilabym sieee hehhehe

pozwol jej jechac. jesli bedzie chciala Cie zdradzic to i tak to zrobi. teraz czy pozniej. na wyjezdzie czy pod Twoim nosem. co za roznica? zaufaj jej. jesli Cie kocha, to bedzie Ci wierna. a ten kolo nawet jesli bedzie cos do niej swirowal, to tylko na tym sie to skonczy, bo ona go spusci po brzytwie... ;)

Gość rybaczki przed kolanko
Jezeli ktos z kims jest, kocha tego kogos i jest szczesliwy- jak moze wogole pomyslec o wyjezdzie na tydzien z KOLEGĄ a co dopiero chciec jechac?? To jest dla mnie dziwne. Jak pisalam wczesniej tez cenie wolne chwile bez faceta i czesto wychodze sama ( ale oczywiscie czesciej z nim :) ) i nigdy w zyciu bym nawet nie pomyslala o tygodniu wczasow u kolegi....

Gość koniec i kropka
tak po co trzymac psa na smyczy, i tak sie urwie jak bedzie chcial. Pusc niech jedzie, powiedz tylko ze jest ci przykro, ale zabronic jej nie mozesz. Ale i tak mam milinonowa pewnosc ze nawet jesli nie jedzie z tam z mysla o czyms, to i tak to sie wydarzy!!!

i tak zrobi co zechce - przecież o tym wiesz... a pozwalać to możesz swojemu psu jeżeli takiego posiadasz :p

Gość margaretkaaaaa
NIgdy w życiu. To chyba wystarczy

twoja dziewczyna nie jest twoja wlasnościa - co to za pytanie pozwolic czy nie ?to ty chcesz decydowc o jej decyzjach i wyborach ? o czym za chwile jeszcze chcesz za nią decydować ? powiedz ze nie podoba ci jej pomysl, ze tydzien wydaje ci sie bardzo długo. ale to jej sprawa i jej decyzja co zrobi. ty co najwyzej to sobie mozesz pozwolic na zazdrosc albo sobie odmowic zazdrosci - co ci na dobre wyjdzie