Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echchhchchchchchch

CO teraz? rozjasnilam wlosy i mam zolte

Polecane posty

Gość echchhchchchchchch

rozjasnialam rozjasniaczem z Joanny, potem nalozylam szampon z joanny ale wyszly mi zolte z fioletowymi pasemkami:i nie wiem co robic? isc kupic farbe do wlosów czy szampon regenal? ten z joanny jest chyba gorszy od regenala.. albo kupic farbe i zarzucic jakis jasny blond?

poczekac pare dni i farmnac na jasniejszy, albo kupic sciagacz koloru. a ja bym zrobila na tym mega duzo pasemek jasnego blondu ale zniszczy ci tobardzo włosy ale efekt super sama tak mialam

Gość chory migdałek
He he. Ja bym poszła do fryzjera. Bo tak się właśnie kończą domowe doświadczenia. Dziwi mnie jedno, bo takie przypadki miały moje co niektóre koleżanki ale w 1 klasie gimnazjum. Też jesteś w podobnym wieku?

radzilabym ci isc do fryzjera niech cion cos zrobi bo sama mozesz tylko wykombinowac gozej moze ci polozy pasemka albo zrobi kwasne farbowanie i na pewno zetnie popalone jesli chcesz jakos wygladac nie kombinuj sama

Gość chory migdałek
He He dobre :)

Gość kamila_._
a słuchaj...ten rozjaśniacz z Joanny nie zniszczył Ci włosów? też chcę sobie go kupić, ale boję się zaryzykować, bo zależy mi na zdrowych włosach a i tak się trochę zniszczyły od farbowania ;/ (nigdy więcej farbowania!;/)

Gość lazankowa lala
rozjasniacz z joanny...no wlasnie tak sie to konczy. nie wiem czy w polsce sa farby palet xxl ale jesli tak to kup ja o kolorze platynowy blond i naloz na glowe- beda bialutkie:)

czemu do fryzjera najnormalniej w zyciu nie pojdziecie tylko jakies doswiadczenia robicie a potem tysiąc taki tematow :O

Gość Errika
Rozjaśnieczem można wstępnie rozjaśniac, ale potem tylko farba i to dobrze kryjąca, ja tak oatatnio z ciemnego brązu do blondu robiłam:) no ale gdzież szamponem:p... taa kiedyś dziewczyna tak zrobiła ze na rozjaśnione wziela oberżynę i wyszly rożoiwiutkie, no i byla w gim;DD

Gość Kamila_._
viosenka - błędy młodości ;) Ja, jakbym miała 2 lata temu rozum taki, jaki mam teraz, w ogóle nie farbowałabym włosów - ani u fryzjera, ani tym bardziej w domu... :o