Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_30

tupperware

Polecane posty

Gość Violetta 29l
dla mnie pojemniki ok ale nie za te cene, jest pelno podobnych ale za polowke lub 1/3 ceny wiec po co przeplacac?

Aniu na kulinarni napisałaś że parę rzeczy z tej firmy masz i są super,jesteś zadowolona itd :D Tak więc po co się pytasz? :P Chyba jesteś konsultantką ,co?

Gość tupper to drogie
brzydkie plastikowe gówno

do princpolo sorki ale wczesniej pomylilam fora, dlatego napisalam nowy post na kulinarii

Gość chyba dopajacie
ja kupuje na allegro sa o polowe tansze niz w katalogach a oczywiscie nowe.

To prawda. Na allegro można kupić sprzęt za grosze. Ania 30---To dobrze :D Odszukam Ciebie na kulinarni i zamieszczę przepisy na produkty tupperware.A byłaś na pokazach?

princpolo - dzięki wielkie, nie byłam jeszcze nigdy na pokazie, kolezanki byli i bardzo polecaja, dlatego tak mnie wciagnela ta firma, a na allegro naprwde mozna kupic o wiele taniej:)

Macie abasolutnie racje jezeli chodzi o Allegro, ale ja slyszalam, ze ten co sprzedaje na Allegro nie daje gwarancji, wiec jak sie cos z tym bedzie dzialo to kicha, nic juz nie mozna zrobilc.

Gość qwertyui
byłam na pokazie tupperware i powiem tak że potrafią zachęcić. Ale jak dla mnie to ich ceny są mocno przesadzone. Jakby nie było to pomijając jakość to wciąż plastik i nie wiem skąd te kosmiczne ceny. Gdyby opuścili ceny to myślę że kupiłabym kilka rzeczy.

Gość Szukam i szukam
wklejcie linka tych pojemnikow

qwertyui najpierw odpowiedz na twoje pytanie jezeli chodzi o ceny, to ja mieszkalam troche po europie i w Polsce sa te ceny jeszcze najnizsze i znam osoby ktore jak przyjezdzaja do rodziny to specjalnie organizuje tutaj party, zeby kupic taniej. Co do ceny, ze dla ciebe jest za drogo (i oczywiscie nie jestes jedyna osoba ktora tak uwaza) sa inne wyjscia a mianowicie jezeli ty zorganizujesz takie party to dostajesz prezenty za darmo, ewentualnie jezeli interesuje cie jakis konkretny produkt, ale jest za drogi to tez sa jakies wyjscia, zeby cos z tym zrobic, ale to jest rozmowa juz na dluzsza mete. A link to poprostu tupperware.pl

Witam jestem konsultanką od niedawna ale produktów używam od dość dawna i jestem baaardzo zadowolona :) na allegro może i taniej (też kiedyś korzystałam) ale jednak na pokazie można zdobyć prezenty w postaci naprawdę fajnych i cennych produktów no i zobaczyć produkty jak naprawdę wyglądają i najważniejsze posmakować danie przyrządzone właśnie w takim produkcie, więc nie kupuję na ślepo poza tym na allegro niektóre sa rzeczywiście tańsze ale na innych można stracić no i gratisami są tylko cytrusiki czy łyżeczki gdyby ktoś z Bydgoszczy lub okolic chciał zorganizowac sobie taką prezentację to polecam się, mój mail ka.su@o2.pl

Gość gość
Na allegro od jakiegoś czasu sprzedają podróby Tupperware produkt Wyglda tak samo jak na zdjęciu lecz otrzymany w rzeczywistości niema znaczka oryginału