Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze nie żona

Chcielibyście faceta pantofla?

Polecane posty

Gość grypowa....
nie...ale podejrzewam,że pantofel jest wygodniejszy w dłuższym związku, ale tylko dla silnej kobiety...po prostu jej nie przeszkadza, tylko czy aby on jest happy?, i czy wytrzyma dominację kobiety, w końcu kiedyś może się zbuntować...przecież w końcu to facet...mimo wszystko... nie wiem zatem, czy normalny chłop, ze zdrowymi emocjami ,nie jest lepszy....

Gość gość
Ja jestem mało męski i moja dziewczyna to wykorzystuje. Robi sobie ze mnie sługę, pantofla itp robię wszystko dla niej i ona właśnie ma kochanka, który jest męski. Często mi opowiada o jego siłę i często mówi czego mi brakuje. On nad nią dominuje, gdy wraca od niego opowiada mi jak było, gdy o tym mówi, to ja w tym czasie masuje jej stopy. Nie widzę w tym problemu, bo w końcu chodzi o jej szczęście, a skoro ja nie potrafię seksualnie tego zapewnić, to zapewnia to kochanek. Raz zaprosiła kochanka do nas i gdy robili to w sypialni, to ja miałem przygotować dla nich kolacje.

Gość gość
Taki jak na górze to pokraka jakaś. Nie lubię takich facetów. Pantofla tak ale tylko w domu :D