Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka1985

Co mężczyzna lubi w łóżku?

Polecane posty

Gość majka1985

Pytanie zwłaszcza do Panów:jak mogę maksymalnie rozbudzić faceta żeby kochał się ze mną natychmiast.czy są jakieś szczególne pieszczoty po których zawsze macie ochotę na sex?Pytam ponieważ najbardziej mam ochotę na sex gdy mój facet jest czymś zajęty/telewizja,internet,gazeta.Wtedy pociąga mnie najbardziej/wiem,to może byc dziwne.Jak go mogę wtedy zachęcić,żeby kochał się ze mną natychmiast?Please-pomóżcie:)

Gość wawiak38
co lubi? spać.... idiotka!!!

Gość majka1985
wawiak38 co lubi? spać.... idiotka!!! cienias,nie o spanie mi chodzi,widzę,że nie znamy się na rzeczy:Pnie o takich panów mi chodzi:)

Gość doświadczony w tych sprawach
jak nie lubisz długiej gry wstepnej, podejdź do niego rozepnij rozporek i do buzi, jak już bedzie dostatecznie twardy nadziej się na niego ;) powodzenia :)

Gość majka1985
okoro dudu-dzięki za radę,zrobiłam to wszystko krok po kroku,najpierw ze zdiwienia otworzył usta,potem na mnie patrzył jak na kosmitę,kiedy go spytałam czy chce dotknać uśmiechnął się po szatańsku i....było bosko,od tamtej pory chce tak codziennie i już sie zastanawiam czym jeszcze go zaskoczyć.....dzięki i pozdrawiam!!!!

Gość mąż jeden
moja nie musi nic robic, wystarczy, że powie, że ma ochotę i rozłoży nogi ;)

Gość lizanie rowa
Do "wyliz mu kakao" - Dlaczego faceta który ma zbliżenie z kobietą podnieca lizanie jego rowa? Czy to może być zaburzenie orientacji seksualnej ? Bez kitu.. mój mąż trzęsie nogami kiedy go tak pieszczę!!

Gość lubsza
uwielbiam lizac

Gość ALUTKA09080601
MOŻNA SPRÓBOWAĆ PODEJŚĆ GO OD TYŁU JAK TAK SOBIE SIEDZI NA FOTELU I ZACZĄC PIEŚCIĆ JĘZYCZKIEM JEGO UCHO I KARK TO ZAZWYCZAJ DZIAŁA NA FACETA PODOBNIE JAK PIESZCZOTY JEGO MĘSKOŚCI. WKAŁADAJ MU JĘZYCZEK DO UCHA I SZEPNIJ ŻE PRAGNIESZ ABY ON TAK PIEŚCIŁ CIPCZKE. MUSI SIĘ UDAĆ BO NA MOJEGO FACETA TO DZIAŁA LEPIEJ NIŻ BYM STANEŁA PRZED NIM NAGO( KIEDYŚ SIĘ GO ZAPYTAŁAM DLACZEGO TO MI ODPOWIEDZIAŁ " FACETOWI TRZEBA POBUDZIĆ NIE TYLKO PENISKA ALE I WYOBRAŹNIE" POZDRAWIAM.

Nie ma ścisłej recepty na to co mężczyzna lubi w łóżku. To co dziś może wznieść na wyżyny, jutro może nie być skuteczne. Mogę podsunąć tylko ogólne wskazania z własnego doświadczenia. Facet lubi rozmaitość - wiązankę. Delikatność, miłość ale i ostre przyprawy. Zadowolenie kobiety, trochę pochwały, budzenie podziwu, szczerość. Mokrą, rozpaloną, pulsującą szparkę. Lubi lizać i troszkę być lizany, a czasem i podrapany do krwi. Wskazane jest parę minut zabawy jądrami i masażu penisa. Raz na miesiąc można masaż penisa połączyć z jednoczesnym masażem prostaty palcem drugiej ręki przez otwór za jajami. Sporadyczne stosowanie tej metody doprowadza do niesamowitych efektów. Prostatę masuj mocno paluszkami z obciętymi paznokciami. Tylko uwaga facet może wtedy z podniecenia dość głośno wyć. Mężczyzna uwielbia dobrze wyginającą się kochankę i dobrze mu udostępniającą szparkę. Bardzo wskazane są momenty z "efektami dziwki". Facet w trakcie aktu lubi się wyżyć, wyczerpać do upadłości i dopiero zakończyć wytryskiem. Jeszcze jedna cenna uwaga. Jeżeli masz ochotę sprawić mu jeszcze na koniec przyjemność to w parę sekund po zakończeniu wytrysku złap go za penisa i coś działaj np. próbój possać, masturbować. Będzie wył z przyjemnego bólu, a na koniec poprzytulać i delikatnie popieścić. Odpowiedzcie mi Panie czy miałem rację, czy moje porady się sprawdzają ?

Ja lubie jak moja partnerka bierze mojego penisa do reki i ostro masuje.

Gość laleczka000111
Najbardziej facet lubi kiedy kobieta, nagle ma ochote na seks, kocie ruchy i mile niespostrzegle naklanianie do seksu ruchem ciala, nie rzucac sie na niego tylko delikatnie przysunac sie namietnie calowac, polozyc go na lozku, wziasc jego rece na swoja pupe i zacznij go calowac. Czuj sie swobodnie i wyuzdanie. obroc sie troche wypnij troche pupe, zrob mu loda najlepiej jak zaczniesz bawic sie najpierw rekoma z jego penisem, podlizuj podgryzaj. I niech partner nabierze tempa. Oprzyj sie o sciane..iii misz masz;) szeptaj mu do ucha jak ci dobrze, i leciutko podgryzaj. Podczas klasycznej pozycji drap go po plecach nie wie ze czujesz sie wniebowzieta. Poczuj kocie ruchy.

Gość po prostu zacznij sie seksowni
ubierac - obcisłe skórzane spodnie w chlodne dni i krotkie skorzane mini w cieple - calkowicie wystarcza!

Gość onawi
co za czasy ze kobieta musi prowokowac i zebrac o sex......

Gość fadsadsd
dwie kobiety :-), przynajmniej ja :-) ...

Gość Karenn
Marna prowokacja....

Gość gość
No nie :D

Gość wiolafajnaniunia
seksowna bielizna...coś nowego,ekstremalnego i szalonego to działa

Gość Izizzz
Bielizna szpilki makijaz

Gość Pan Bareja
seks bez gumy, spust do środka, skurcze piczki, ruszanie biodrami, twarde sutki, wzrok nieprzytomny, liczne orgazmy, jęki, stęki - to lubię :)