Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveeeeeeee

KOMPLEKS WZROSTU

Polecane posty

Gość ale ja nie jestem dzieciaczek
i mam 196 kurdupelnico, moglabyś obciągać bez klekania

Gość Errika
No naprawde:p Jak wystaje ponad tlum to od razu trzeba się przyjrzec dokladniej:p Ja to wogóle mam schiza sportowego takiego, wiec czasem zdarza mi się na imprezach zagadywac do takich dwumetrowych nieznajomych i wypytywac czy gra w sietke, kosza czy coś, zawsze mnie to interesuje;]

no i gówno mnie obchodzi twój wzrost pacanie. z pewnością jestes tak wyględny ,ze zadna na ciebie nie spojrzy a na forum sobie mozesz gadać ,bo cie nie widac. i nie mam ochoty prowadzic z toba konwersacji ,bo nie gadam z matołami ,ktorzy nic poza pierd.. nie potrafia:):):):):) wiec z łaski swojej zamknij *****

Ja mam 174cm, moj facet 190. Chcialabym byc nizsza, wszyscy mowia ze jestem drobniutka, super figura jestem modelka ale nie plaska deska na szczescie oddychac czyms mam. Figure swoje uwielbiam akle chcialabym tak z 165 miec:(

no coś Ty? możemy sie zamienić:P chociaz jak ja bym mogła dołozyłabym sobie tylko z 5cm :) bo 170 to dla mnie idealny wzrost. ajjjjj

Gość Errika
No ale skoro jesteś modelka to jakbyś byla niższa to chyba nie bylo by dobrze?? Też bym się chętnie zamienila;]

Gość kurduplu
mnie twoj tez nie obchodzi a musze czytać o twoich zasmarkanych kurduplastych kompleksach. A ciągnąc laski to nie daje zadenje po niżej 170, także pomarzyć to se możeż karlico

jebnij sie w łeb tyle ci powiem :D.pomarzyc to sobie ty mozesz,ze ci ktoras z własnej woli obciagnie. jedynie jakas dzi... ktorej zaplaca za to :D hahaha .a jak coś ci nie pasi to spie... stad. :D paaaaaaa

Gość a ja.....
ty kretynie, nikt Ci nic nie karze. nic nie musisz. wszedłeś tutaj z własnej woli dobrowollnie i dobrowolnie weź z łaski swojej opuść to forum, bo tylko psujesz wszystkim nastrój swoimi pierdolonymi farmazonami

Gość zeby nawet autorka
moe wiem ile urosla, zaden wzrost nie dorowna jaj glupocie.

wiecie co wam powiem? założyłam ten temat specjalnie ,żeby zobaczyć ilu idiotów kreci sie chociażby na tym forum.. no cóż, nie pomyliłam się... bo przynajmniej 3/4 to pustaki. przykre ,ze społeczenstwo schodzi na psy..

Gość a ja.....
no i chuj Ci do tego że jestem niska? dobrze mi z tym. lubie szpilki. a kto ich nie lubi? nawet Ty, bo pewnie na widok ładnej dupy w szpili Ci stoi. i na mój widok (zarówno jak nie jednej tutaj) pewnie też by stanął. a wole być drobna, i mieć wszystko drobne, niż wielka i mieć wyjechaną pizde kapeluszy nie nosze i nosić nie będe więc się bujaj

Gość wysoki i przystojny
masz intelekt jak wzrost, pokazałaś to nam, szkoda ze tylko ciągnąc parówe umiesz

Gość wysoki i przystojny
najgorzej jak masz nieujechaną pizde, bo nikt cie nie chce

Gość a ja.....
żeby ją pociągnąć najpierw musiałabym ją znaleźć. a w Twoich spodniach napewno jej nie będzie.

Gość a ja.....
lepiej mieć malutką niż wielką jak stodoła