Blue*eYe 0 Napisano Styczeń 28, 2009 Czesc ;) Za 5 dni skoncze trzecie opakowanie Cilestu. Zaczelam go brac dlatego, ze tak zlecila mi gin bo mialam spora torbiel na jajniku. Po torbieli slad zaginal ale tabletek nie odstawilam bo zalezalo mi na antykoncepcji. Juz od dawna chcemy z chlopakiem miec dzidzisia ale jakos nigdy nie moglismy sie zdecydowac, glownie przez szkole. Jako ze teraz konczymy to zdecydowalismy ze to \"ten moment\" ;) Naczytalam sie, ze moga wystapic problemy w zajsciu po tabletkach i ze zaraz po odstawieniu jest duza szansa na ciaze blizniacza. Krotko bralam tabletki wiec czy dotyczy mnie to, ze moge miec problem z zajsciem ? Do gin sie wybieram ale jeszcze troche musze poczekac na wizyte dlatego chcialam sie dowiedziec czegos tutaj ;) Aha i jak to jest z samopoczuciem ? Od czego zalezy jak czujemy sie w ciazy ? gdzies na forum wyczytalam ze im jest sie starszym, tym gorzej sie czuje, no a ja mam 19 lat. No i bylo jeszcze cos takiego, ze \"jak sie czula twoja mama w ciazy, tak podobnie bedziesz czula sie ty - jesli mama nie wymiotowala to i ty nie bedziesz\" szczerze mowiac wydaje mi sie to troche smieszne no ale nie jestem doswiadczona co do tego wiec sama nie wiem co myslec.. W przypadku zlego samopoczucia, jak sobie z nim radzic ? Sa jakies lekarstwa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blue*eYe 0 Napisano Styczeń 30, 2009 nikt mi nie potrafi pomoc .. ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scarlet1988 Napisano Styczeń 30, 2009 po odstawieniu tabletek poczekaj miesiac z ciaza. poza tym to ze 'twoja mama wymiotowala to ty tez' to nie musi byc prawda. to sprawda indywidualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach