Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koreczkaaa

Nienawidze ich

Polecane posty

Gość koreczkaaa

Nie lubilam nigdy mojej starej klasy. Poprostu mialam pare osób, któe lubilam , a za reszta nie przepadalam. Oni teraz ciagle wymyslaja jakies durnowate spotkania. Juz nie mam pomysłu co mowic, ze nie moge przyjsc:( Co robic?:(

Gość bez obaw ziom
powiedz "nienawidze was" i napewno juz Cie nie poproszą o spotkanie. ;)

Gość koreczkaaa
nie no , tak to im powiedziec nie moge:(

Gość bez obaw ziom
czemu nie? lubisz być zakłamana, czy co? bądź szczera to sie od pie rdolą : )

Gość szefu27
powiedz ze cierpisz na chroniczna sraczke i wiatry to przestana cie zapraszac :P

Gość całkowicie czarny kot
powiedz im to co piszesz tu : nigdy was nie lubilam i po klopocie

Gość koreczkaaa
no i beda o mnie plotkowac i gadac jaka to ja jestem zla. Za to tez ich nie lubie, ciagle maja cos do obgadania. Dlatego ich nie lubie. Zawsze mialam znajomych poza klasa i do tanca i do rozanca.

Gość koreczkaaa
Nie moge tez tak powiedziec bo z paroma dziewczynami widze sie codziennie jeszcze w innej szkole ,a nie moge tak zrobic , ze wylicze kogo lubie, a kogo nie. A jak powiem do wszystkich t5o i one sie obraza. Wiem , ze to brzmi jakbym miala 16 lat , ale mnie to dobija.

Gość kochana siostra
bądź asertywna :-) a co Cię to obchodzi żed będą gadac? zawsze ludzie gadają i tego raczej nie unikniesz. Ty musisz zadbać o siebiue i jak TTY nie masz ochoty to nie widze problemu. Raz, drugi nie odpisuj, nie odbieraj od nich tel. jak kogoś spotkasz to powiedz, że masz inne ważne obowiązki i tyle

Gość bez obaw ziom
powiedz, że masz ważniejsze sprawy na głowie niż słuchanie o dupie Maryny. wyluzuj! śmieszne problemy masz ... nie chcesz, to nie idź. żenada.

Gość koreczkaaa
Ja wiem to jest bardzo proste. Ale ja juz tyle razy z jakis banalnych powodów odmawialam ,a potem wysłuchiwalam, ze jestem beznadziejna bo nigdy , nigdzie nie chce z nimi isc.

Gość ciotka z księżyca
Ależ masz problem. Oni do ciebie dzwonia czy pisza maile? I jak cześto te spotkania są ?> Myśle, że nie cześciej niz raz na pół roku. Powiedz, ze nie mozesz przyjsći juz. Nikt cie nie będzie na łańcuchu targał. Tym bardziej, ze jak ty ich nie lubiłaś, to oni pewnie te za tobą nie tesknią