Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanetkaa__

Orientacja seksualna, a tabletki antykoncepcyjne ...

Polecane posty

Gość aanetkaa__

WITAM ! od paru dni zaczęłam się zastanawiać nad pewną sprawą ... otóż... w 2 miesiącu ciązy ( co prawda nie wiedziałam o niej jeszcze ) zażywałam tabletki antykoncepcyjne Microgynon 21. Zjadłam ok. 10 tabletek i przestałam ich zażywać. Teraz jestem już w 7 miesiącu i dopiero teraz zaczęłam się zastanawiać , czy to będzie miało jakikolwiek wpływ na orientacje seksualną mojego synka w przyszłości , skoro są to jednak tabletki z dużą ilością hormonów. ? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję!

Gość kjmnhbg
masz jak w banku ze bedzie gejem a moze i transwestyta, lepiej usun zawczasu 🖐️

Gość o rzeszty
orientacja seksualna to nie kwestia hormonow, lecz mozgu, a za posrednictwem mozgu dopiero ew. hormonow. a jakby seynek byl gejem to co? gorszy? pewnie zyjesz w zacofanym srodowisku i boisz sie, ze sie z niego by smiali :o

Gość jojoojjjj
e ja czytałam książek pt "płeć mózgu" i pisało tam że właśnie w bardzo wczesnym stadium formuje się płeć mózgu i jak właśnie np. wstrzykiwano hormony takim matkom to dzieci nie tyle że były gejami itd ale poprostu dziewczynki były chłopczycami a chłopcy byli tacy troche zniewieściali - wszystko zależy oczywiście od dawki i rodzaju hormonów - myśle że tabletki anty niemiały większego wpływu ale swoją drogą jak to je brałaś i byłaś w ciąży i to w 2 miesiącu? wpadłaś biorąc anty? czy tak jak którejś tu dziewczynie z przypuszczeniem ciąży ( lekarz powiedział że niestwierdzi jednoznacznie) lekarz przepisał cilest na wywołanie okresu ...

Gość aanetkaa__
tak , dokładnie ... miałam przypisane na wywołanie okresu. Odstawiłam je , jak tylko dowiedziałam się ,że jestem. 10 tabletek mogło by zaszkodzić.? z góry dziękuję za odpowiedzi :)