Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngvjsnlkmb

pracować czy isć na L4

Polecane posty

Gość ngvjsnlkmb

nie czuje się źle nic mi nie dolega ale jestem bardzo bardzo zmęczona nie mam na nic ochoty tylko mnie mdli i głowa mi peka wiem że ciąża to nie choroba ale czasem mam wrażenie że umieram

Gość stylowaa
pij duużo wody niegazowanej,najlepiej po całej szklance-bardzo dobre na ból głowy zamiast tabletek,mnie tak poradziła położna bo ból głowy bierze się z zaniecyszczenia organizmu,woda je wyczyszcza-faktycznie pomogło,jeśli sobie możesz na to pozwolić to idź na l-4

Gość Leńńńńńńń
z ciebie

Gość Leńńńńńńń
Państwo chcesz okradać :P

Gość zarza ci kochane ciężaróweczki
napiszą "idź na zwolnionko" "Fasolka naaaaaaaajważniejsza" :O Leniee.

Gość eeeeeeeeeto
bo trzeba pracować a nie w domu siedziec i tyc patrz na Natasze Urbańską

Gość ngvjsnlkmb
leń nie jestem tylko jakaś dziwnie osłabiona jestem nawet obiadu nie mam siły zrobić :(

Gość Hihihi a ja leń jestem
pierwszą ciążę prawie całą przesiedziałam na L4 - a co!!!!wolno mi!!!! Potem po macierzyńskim wzięłam dłuuugie zwolnienie a po zwolnieniu wychowawczy. W trakcie wychowawczego zaszłam w drugą ciążę,więc go przerwałam i wracam na chwilkę do pracy, po to, żeby znowu iść na zwolnienie. Jest mi z tym tak dobrze, że być może w trakcie kolejnego wychowawczego znowu zajdę w ciążę :-)) A swoją drogą uważam, że zus to jedno wielkie oszustwo. Nie jest w żaden sposób uczciwy wobec nas-podatników, więc jeśli można odpłacić tym samym to ja chętnie. Pewnie zaraz się okaże, że włożyłam kij w mrowisko,hi,hi,hi:-))) I o to mi właśnie chodziło, żeby głupie pindy, które się mądrzą a zapewne nie mają jeszcze dzieci ani nie były w ciąży, przestały kłapać tymi swoimi głupimi dziobami!!!! A ty koleżanko ngvjsnlkmb zmykaj na L4 jak najszybciej. NALEŻY CI SIĘ!!!!!!!!!!!!

Gość PaniRyś
nie martw się zmęczenie mija w II trymestrze (przynajmniej u mnie tak było) Ja jestem w piątym miesiącu i cały czas pracuję nie powiem, że uwielbiam moją pracę, bo tak nie jest ale nie wyobrażam sobie siedzieć w domu całą ciążę chcę popracować do końca lutego i od marca iść na l4, bo brzusio rośnie i ciężko za biurkiem te 8 godz. wysiedzieć nie mniej jednak dobrze się poruszać,to lepiej dla ciebie i dla maluszka w domu to bedziesz tylko lezec i tyć

a jak ktos pracuje nie za biurkiem tylko w sklepie spozywczym ? to tez ma rrobic do konca ciązy . ja jestem w 9 tc i w marrcu ide na l4 a co należy mi sie !