Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej miły chlopak24

szukam fajnej dziweczynyj. Jestem z bialegostoku

Polecane posty

Gość Raczej miły chlopak24
No moj brat miał złoty krawat do białej koszuli:) Mi sie nawet podobało he

Gość Errika
Tam są takie ładne bloki i już pola, koło auchana może??

Gość Errika
Muszę sobie mapę białego kupic jak będę tam znowu;P

koło cerkwi. Ale mi nie przeszkadza bo chyba tam nie dzwonia ale na dziesiatce u Ciebie to juz nie raz rano słyszałem jak sie jechalo

Gość białostoczanka23
mój chciał turkusową koszule i ciemno czerwony krawat.. namówiłam go na fioletowe zgranie :p wyprowadziła się bo zmieniła stancję, niemniej osiedle wydaje się całkiem fajne,nie bałam się tamtędy chodzić po nocy sama.. ba nawet kilka razy ochroniarze którzy się tam kręcą chcieli mnie podrzucić :P

o errika duzo sie zmienia. ulice jakies nowe, co sie pirwszy raz widzi a te stare jak były dziurawe tak nadal są:D

Gość Errika
Tej białej?? Jaka to ulica, Antoniukowska??

Gość białostoczanka23
wiesz co ja słyszę? nie cerkiew a te dzwony z kościoła św.kazimierza.. jak jedziesz berlinga to stoi taki wielki,brzydki kościoł po prawej :P

Gość Errika
Nie no mi się Białystok bardzo podoba, wyprowadziliśmy sie jak miałam rok, na Swobodnej mieszkałam;)

ochroniarze sie kręcą i to mi sie nawet podoba. na 10 to chyba tak bezpiecznie nie jest, ale pewnie jak sie tam mieszka od urodzenia to sie wszystkich zna

Gość białostoczanka23
nie mieszkam tu od urodzenia, hm..powiedzmy ze połowę :) czy się zna każdego? z widzenia.. no i napewno jest spokojniej niż kilka lat temu, chyba się ta "wojująca" czesc osiedla wyniosła albo ja jestem starsza i już nie widzę :]

o tym kosciele mowilem ze wlasnie jego słychac jak sie jedzie a rano muzyka u mnie w aucie glosno gra zeby sie obudzic hehe. a w cerkwi to chyba dzwon sprzedali bo nic nie słychać :)

Gość Errika
heh mój kuzyn sie własnie niedawno wyniósł;-P tak lepiej dla tego osiedla;) zawsze sie śmial że jak psy wzywaja to od razu wiedzą, ze mają jechac na zagórną 11;-P

hehe to widocznie psy lubili tam jeździć:)

Gość białostoczanka23
myslałam że myślisz o cerkwi :] ją słychać ale chyba tylko latem dzwonią a teraz stop bo robią tą dzwonnicę.. lato przyjdzie będą grać ;] muzyka budzi?może..ale lepiej chyba poprostu otworzyc okno i powietrzem się pobudzic rano troszkę zimno jeszcze

Gość białostoczanka23
bo 11 to jedna z częsci jak to nazywają.. trójkąta bermudzkiego?:p tam niby są jakoś 3 bloki postawione w kształt trójkąta no i te bloki są pełne ciekawych ludzi.. :]

kosciol ten mialem na mysli a nie cerkiew:) Oj okna to ja bym wolał teraz nie otwierac. kilka tyg temu chorowałem i nie mam ochoty na powtórkę z rozrywki:D

Gość białostoczanka23
toż nie mówie o otwarciu i robieniu zimnego łokcia :p a kawa Cie nie obudzi?:>

Gość Errika
eee to nie wiedzialam;) wlaściwie moi starzy dostali to mieszkanie, ale zamienili na swobodną, a potem na szczęscie do lublina:)...

Aaaaa teraz to i ja zrozumiałem o ci Ci chodziło. Myslałem ze mowisz o oknie w bloku hehe Kawke w pracy sie wypije ale jak juz tam dojade to spac sie nie chce wiec tylko tak dla smaku raczej:P

Gość białostoczanka23
no co kto woli :] ja to wogóle kawy nie piję, sam jej zapach mi wystarczy, w smaku jest fuj

a ja lubie. co prwada wiadrami jej nie pije ale lubie. a papierosy palisz?

Gość białostoczanka23
nie palę nie ciagnie mnie chyba do nałogów.. spaliłam w życiu 3 i to dlatego,że był o coś zakład :] choć nie.. może i nałóg jakiś mam,ale nieszkodliwy raczej :P

jak nie szkodliwy to chba nie nałóg?

Gość białostoczanka23
masz rację,mój błąd :) więc przyzwyczajenie :] a Ty,palisz?

Kiedys paliłem ale moja ex namowila mnie abym przestał i przestalem:) po zerwaniu troche zacząłem ale znowu przestałem. Juz nie lubie tego dymu bo wszystkie ciuchy smierdzxą jak po jakims disco:) A skoro o tym mowa to gdzie lubisz chodzic?

Gość białostoczanka23
do dobrego Cie namówiła ;] gdzie lubię?ostatnio głównie domówki,albo takie wyjście na piwko do pubu niż samo disco.. ale lubię kontakt, yzzy. Jakoś w innych miejscach trafiam zawsze na tłumy małolat i tak jakoś mi się odechciewa..staro się czuje :P

ja ostatnio byłem w sobote w M7. Dawno tam w weekend nie zagladalem. pustki były ale jak się chce to można sobie potanczyc:) A co do starości to i ja czasem mam napady lekowe ze jestem już stary i takie tam he. Ale jestem młody duchem i kazdy Ci to powie kto mnie zna:D