Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkka86

co zrobic?

Polecane posty

Gość karinkka86

Gość karinkka86
mój facet byl u mnie dwa tygodnie w grudniu, obiecał że zobaczymy się w lutym. Sa nasze urodziny, jego brat ma osiemnastke 15 lutego. Ja mam bardzo dobry kontakt z jego matką, do tego brata przyjezdza z polski kumpel. (mieszkają zagranica) jak z nia rozmawiam nie mowi np: fajnie by bylo gdybys też była. Rozumiem ze ma problemy zdrowotne, ze czeka ja operacja, badania pod koniec lutego, ale jest mi przykro ze nikt mnie nie uwzglednia. Mój facet po zdaniu egzaminu mial z nia porozmwiac. Wczoraj zdal ten egzamin, pytam czy rozmawial z mama- mówi ze jeszcze nie. Jak powinnam się zachować?

Gość karinkka86
Matka mojego faceta bedzie miala operacje, jeszcze nie ma terminu, luty jest pelen waznych dla nas okazji- walentynki, osiemnastka jego brata, moje i jego urodziny, obiecal mi ze sie zobaczymy jesli zda egzamin, do dzisiaj nie porozmawial z matka. Ona tez nie wspomina o tym ze fajnie by bylo gdybym na tych urodzinach byla. Co zrobic w tej sytuacji

Gość karinkka86
aby oduczyć sie masturbacji silnym strumieniem prysznicowym na łechtaczkę ??

Gość a jjaaaa
ale o co chodzi ?? może to ktoś przetłumaczyć

Gość karinkka86
chodzi o to, ze obiecal mi ze sie zobaczymy w lutym. Są dla nas ważne wydarzenia, natomiast jego matka mowi tylko o operacji, o zlym samopoczuciu, a on nie potrafi z nia chyba porozmawiac o moim przyjezdzie