Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oretyretyretyyyyyyyyy

czy z tego moze byc ciąża?

Polecane posty

Gość oretyretyretyyyyyyyyyyyy
ostatni raz współzyłam w paxdzierniku- zasze w prezerwatywie i nie do konca. pod koniec grudnia byłam u gin na usg dopochwowym i powiedziała, ze wszystko jest ok.

a tabsy odstawiłam w czerwcu po 3 latach. przed braniem miasłam regularne okresy

Gość czy jezeli bylam w odwiedziny
kolejna gowniara ponizej 20stki ktora lapie sie za penisa,zamiast za maturę

Gość kurka z jajkiem
dziwne.jesli odstawilas tabl w czerwcu i okres pozniej byl ok,ginekolog stwierdzil w grudniu ze jest ok,to nie wiem.poczekaj jeszcze kolejny miesiac i zobacz jak bedzie wygladal nastepny okres. moze byc tak jak wspomnialam wczesniej.jesli przezywalas cos silnie emocjonalnie w ostatnim czasie,podrozowalas,itp moze byc to powodem takiego okresu (tylko plamienie).tak jest czasami.jak kolejny okres bedzie plamieniem to idz do ginekologa i powiedz o tym, bo konieczne beda badania wykluczjace chroby i na pewno bedziesz musiala brac tabletki anty. a moze uprawialiscie petting i niechcacy partner zranil cie stad te plamienia a prawidlowy okres sie spozni??? poza tym prezerwatywa to slabe zabezpieczenie-wiec jesli wspolzylas (z pelnym wytryskiem nawet w prezerwatywie) przez styczen to zrob sobie test ciazowy dla pewnosci ze nie o to chodzi.

pisałam, ze ostatni raz współzyłam w pazdzierniku... a petting był w zeszłą niedziele, wiec zadrapanie odpada

Gość kurka z jajkiem
no to poczekaj do nastepnego okresu.jesli historia sie powtorzy to lekarz konieczny. wszystko jasne.bedzie dobrze i sie nie zamartwiaj, bo znowu sie to odbije niekorzystnie i okres moze sie w ogole nie pojawic.czasami sila sugestii dziala naprawde mocno.nie dodawaj sobie strachu a bedzie dobrze. pozdrawiam

dziękuję Ci za normalne odpowiedzi:)

Gość kurka z jajkiem
no problem problem:)