Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowany ogród

Boję się... co robić??!!

Polecane posty

Od dwóch nocy słyszę wyraźne kroki i szepty w moim pokoju... boję się dziś położyć do łóżka... nie ćpam i nie piję alkoholu, jestem abstynentką... mieszkam sama w wielkim pustym mieszkaniu... bądźcie dziś ze mną, pocieszcie, przytulcie, bo zwariuję... :(

Gość poproś kogoś
żeby u Ciebie spał

Gość gsagdsbxcz
zaczarowany ogródku, ja mam 22 lata, a rowniez wydaje mi sie, ze w moim meiszkaniu sa duchy:D i w ciezszych przypadkach spie przy zapalonym swietle...

Gość asiunia90
ja bym napewno sama sie nie kladla spac. to dobry pomysl zeby zaprosic kogos do siebie na noc:D

myślę że to bardziej Twoja wyobraźnia tu działa, być może ostatnio oglądałaś coś strasznego, być może zdarzało się to często albo rozmawiałaś z kimś na temat duchów, powinnaś skierować swoje myśli na coś innego i nie bać się

Gość Czesc ja jestem
Ale to sie pojawilo nagle?Co slyszesz jakies wyrazne slowa czy tak jakby ktos rozmawial w pokoju?

Może mam ducha... moja Mama zmarła :( ale nie wierzę, żeby mnie straszyła... gdyby mi się pojawiła, to bym czuła spokój, bo bardzo mnie kochała... Telewizora nie włączam prawie nigdy, a już zwłaszcza nie przed snem. Nie mam kogo poprosić, żeby spał u mnie. Po śmierci Mamy jestem sama na świecie.

Gość Czesc ja jestem
Odpowiedz na pytanie moje ,,,,,moze ci pomoge.

Gość gdsgaswq
hmmm...nie masz zadnej przyjaciólki, kolezanki? jesli masz mozliwosci materialne to przespij sie w jakims hotelu i sprawdź czy te odgłosy 'poszly' za tobą

Ale ja nie wyobrażam sobie duchów i nie myślę o nich... horrorów nie oglądam, nie czytam. Słyszę właśnie jakby ktoś rozmawiał w mieszkaniu, ale nie rozróżniam słów. Za to kroki szurają po wykładzinie przy moim łóżku... trzęsę się pod kołdrą, w końcu zapalam światło i mokra od potu czekam aż najgorszy lęk minie...

Gość gdsgaswq
i bardzo współczuje śmierci mamy:(;* ja gdy sie boje zaczynam sie modlic, az strach w koncu odejdzie. tylko u mnie ewidentnie pracuje wyobraźnia, jakies scenki z horrorów, wiec strach nie jest tak intensywny

Gość Czesc ja jestem
Wiesz ja mialam podobne odczucia po smierci mojego dziadka...Nie widzialam sie z nim kilka lat i on na mnie czekal, tzn na spotkanie ze mna ale niestety nie udalo sie nam spotkac..I jak dziadek umarl pewnej nocy poczulam KOGOS obecnosc w mieszkaniu- trudno jest mi to wyltlumaczyc ale czulam tak jakby ktos mi sie przygladal(czasami przeciez tak jest jak np ogladamy telewizje a z tylu ktos stoi to sie wyczuwa kogos obecnosc prawda) i ja tak wlasnie mialam....trwalo to 4 dni i potem sie skonczylo....z kolei jak zmarla moja babcia to w dzien jej smierci zgasilam swiatlo w kuchni i przeszlam gora 4 kroki a swialo sie SAMO zapalilo...Moze ktos chce cie przed czyms ostrzec a moze poprostu Twoja Mama cie odwiedza....a moze poprostu JAKIS ZNAJOMY?a to mieszkanie w ktorym mieszkasz jest nowe?Jestes jego jedyna wlascicielka czy moze mieszkal tam ktos przed toba?

Mam prawie 29 lat. Chciałabym wierzyć, że to tylko Mama, ale czy wtedy bym umierała ze strachu? Co najdziwniejsze tuż przed Jej śmiercią poprosiłam Ją, żeby mi się pokazała... nie zobaczyłam Jej nigdy już... a teraz te odgłosy... To się dzieje od 2 nocy... jestem tak sparaliżowana ze strachu, że za dnia zarejestrowałam się do psychiatry... idę 4. lutego... bo już naprawdę się boję o swoje zdrowie psychiczne. Nigdy, przenigdy nie czułam tak porażającego strachu - jakbym miała za chwilę umrzeć. Też staram się modlić, ale mam ochotę wyć z przerażenia. Mieszkanie było tylko mojej Mamy i moje, no i ojca, ale on odszedł od nas. Na samą myśl o pójściu do łóżka dostaję dreszczy. Dzisiaj zapalone światło będzie na bank, ale nie wiem czy to pomoże.

Gość Czesc ja jestem
Przeopraszam ze tak sie wypytuje ale czy Rwoj Tato zyje?Wiesz czasami roznie sie odbiera takie zjawiska..pytasz czy jakby Mamam do Ciebie pszyszla to czy bys sie bala....wiem ze wieksosc z was wezmie mnie za jakas wariatke ale czytalam kiedys ze duchy czasami nie moga sie przedsostac to swiata zywych i moze tak jest z Twoja Mamam chce Cie odwiedzic ale ktos czy tez cos jej nie pozwala i stad te odglosy i szuranie?

Gość olacork
Jeny to straszne co piszesz. Moze powiedz na glos zeby ta "osoba" odeszla i dala Ci spokoj. Ponoc to moze zadzialac. Chociaz wg mnie najbardziej prawdopodobne ze to Twoja mama Cie odwiedza.

Gość Czesc ja jestem
Wiem co czujesz i jest mi bardzo przykro ze jestes sama....mysl pozytywnie , mysl ze to Twoja mamam i jak sie cos zacznie dziac to zapytaj sie stanowczo kto cie nawiedza- ze chcesz wiedziec kto i czego chce.

Gość saishuu ressha
haha, on-line, popłakałam się :D :D

Gość Czesc ja jestem
Poplakalas sie a mozna wiedziec dlaczego?

Gość saishuu ressha
a dlaczego się płacze ze śmiechu? :o

Gość Czesc ja jestem
Placzesz ze smiechu ok bo nie wierzysz w takie zjawisja...Twoja sprawa ale nie wsymewaj sie z luydzi ktorzy cos takiego przyzyli badz tez przywwaja bo sama nie wiesz co cie w zyciu spotka....

Gość Czesc ja jestem
saishuu ressha - i nie udawaj madrzejszej niz jestes bo Ci to w ogole nie wychodzi:)Pozatym cyniczne uwagi pozostaw dla siebie i sorry ale WON ztego tematu nie potrzebujemy tutaj niedouczonych cynikow ktorym sie akurat nudzi w wolnej chwili.Pokemonie szoruj do swojej bajki.

Gość jkslax
to może masz schizofrenie jak słyszysz głosy?

Gość saishuu ressha
Czesc ja jestem, a Ty czytaj ze zrozumieniem, bo ten Twój brak cynizmu rzucił Ci się na oczy. pisałam o poście on-line, który jest trzeci w kolejności i do niego się odniosłam, gówno mnie te zjawiska obchodzą, bo nawet nie czytałam całego topiku. także nie rzucaj się, bo nie masz o co.

Gość Czesc ja jestem
Ludzie nie uproszczajcie....takie rzeczy sie zdarzaja i trzeba sie z tym pogodzic.

Gość Czesc ja jestem
saishuu ressha - to jak cie gowno obchodza to po jakigo grzyba tu wlazisz?Kobieto masz chyba jakies problemy ze soba lazac po topicach i czytajac wywiorczo jakies odpowiedzi internautow...DNO.