Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwa18

jak zrobic takie paznokcie

Polecane posty

ja bym kupiła gotowe i przykleiła po co się tak bawić? To mnóstwo roboty jest. A sama sobie raczej nie zrobisz takich wymyślnych pazurków.

O matko, ślicznę są ale do tego trzeba mieć niesamowite zdolności manualne. Ja mimo, że robię ładne, staranne tipsy żelowe to o wzorkach nie mam pojęcia, mogę tylko zatopić cyrkonie itd. Jakby mi przyszło coś takiego 'namalować' to byłaby masakra.

Gość martwa18
ja ogolnie umiem robic rozne wzorki tylko nie takie rozmyte albo "wydluzone" probowalam wykalaczka tak jak mi kolezanki radzily ale mi nie wychodzilo

Ja w oglole sie nie uczylam, ale wychodza mi tego typu wzorki. Tyle, ze jestem plastyczka z zawodu :) Po pierwsze - rob ich normalnym pedzelkiem do makijazu, a takim z doslownie kilkoma wlosami. Albo wrecz zapalka :) Po drugie - sadze, ze modelka ma raczej duze paznokcie :)

Gość martwa18
ale jak ja tak probuje robic to mi sie zdrapuje caly lakier chociaz robie to delikatnie

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci