Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się boje..

Kap kap płyną łzy..

Polecane posty

Gość Tak się boje..

Co ja mam zrobić.. powiedziałam byłemu..że ja niechce żeby robił mi nadzieje, że wole żeby nie pisał, nie dzownił, bo się boje tego ze dalej go kocham, że boje się tego uczucia, że wole zakopać głowę w piasek i zamrozić serce, że nie wierze w miłośc, w mężczyzn w to że potrafią kochać.. A on ech szkoda słów.. powiedziałąm to bo nie wiedizał czeog chce.. niby pisał o tęsknocie itp, baaa nawet mówił że kocha.. ale co z tego skoro nic z tym nei robił.. a to tylko puste słowa:( Kurcze tak bym chciałą zeby jakoś to do neigo przemówiło.. żeby się zdecydował.. a on.. ech szkoda słów..mówi że kocha.. ale co z tego..

Gość Tak się boje..
Co ja zrobiłam.. ja mu powiedzialam ze go kocham.. on to wie.. wie że chciałabym być z nim, ale się boje że on nie chce.. że boje się...

Gość moja wredna połowa
ojej, kobieto, zrób sobie herbatę z dziurawca na dołek i idź spać. Pewnie w dodatku okres Ci się zbliża?

Gość Tak się boje..
kurcze.. ale chodzi o to że ja chce być z nim.. mam wrazenie że spieprzyłam sprawę.. że teraz to naprawdę już się nie odezwie, gdybym pozwoliłą małymi kroczkami, gdybym dała się powoli ponownie przekonać do siebie.. a ja odrazu tak.. :(((((

Gość Tak się boje..
Już raz mnie zostawił a teraz ja drugi raz wyznałam mu miłość a on mnie dalej nie chce a może chce tylko nie umie tego pokazać :(

"on mnie dalej nie chce a może chce tylko nie umie tego pokazać " Litości dziewczyno.

Gość Tak się boje..
łatwo wam tak pisać a ja ciągle mam nadzieję i on mi daje podstawy do tego żebym taką nadzieję jeszcze miała

Gość nazywajmy rzeczy po imieniu
no , po prostu On Cię trzyma w obwodzie, laska. A Ty nie masz charakteru! Kopnij Go w d*** , niech spada na drzewo. Pij tego dziurawca.

Gość Tak się boje..
taaaa kopnij go i pij dziurawiec super mi radzicie i co tak do końca życie mam być sama z dziurawcem

oj, kochana jeszcze podziękujesz za te rady :) Zawsze lepiej być z dziurawcem niż z ku ta fo nem. Zawsze możesz posłuchać fajnej muzyki jakimś cudownym filmem się zachwycić (popijając ten dziurawiec of course ;) )

Gość Tak się boje..
i co osiągnęłaś? że zostaniesz starą panną

Gość standart
to jest jeden z tych byłych co chcą cię dalej posuwać jak będą mieli ochotę, on Cię nie kocha i zmarnuje Ci kupę czasu :(

Gość Tak się boje..
Moje sa dwa pierwsze wpisy.. reszta to jakiś podszyw..

jestem kobietą samotną,pełną pasji i nie boję się być sama. A jeśli nie spotkam mężczyzny który potrafiłby mnie kochać, szanować i jest równie silny i mądry jak ja - to mogę być sama do końca zycia. Bo życie jest cholernie ciekawe samo w sobie. Trudno, damy radę, Hanej, i ni cholery nic mnie nie złamie w moich postanowieniach :)

Gość Tak się boje..
do nazwijmy - bo ciebie pewnie stać na wirbator a ja co mam zrobić jak mnie nie stać :(

Gość kalimija
ale te podszywy są fajne :) tylko dziurawca nie pij latem, bo się skóra od slońca przebarwia a tak ogólnie to wszyscy mają rację, niestety