Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z wąsami

Ślub za 60.000 zł. Czy to jeszcze normalne?

Polecane posty

Gość kobieta z wąsami

Nie szkoda wam kasy, ludzie? :O

Gość Atrakcyjny Kazimierz.
można i za 150 tys kwestia co się ma czego się chce.

Gość dziubasek87
no ale chyba tyle ok to kosztuje jak sie chyba zrobic imprezke na jakies 150-200 osob ... przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość a jjaaaa
normalne ... można i za 6 tyś ... to tak jak auto , wycieczka itd wędlina w sklepie ;) ... zawsze jest tańszy zamiennik :)

Gość olacork
60 tys za wesele to wg mnie kosmiczna suma! Za pare miesiecy mam swoje wesele na 100 osob i zmiaszcze sie w 25tys i to wcale nie oszczedzajac na niczym. Za 60tys to juz cuda wymyslne mozna miec. No chyba ze w np Warszawie ceny takie sa.

Gość a jjaaaa
a jeżeli chodzi o odpowiedź ... to takim osobom nie jest szkoda ... bo z pustego portfela 60 tyś nie wyjmiesz ... zapytaj się czy nie szkoda komuś pieniędzy na auto warte 400 tyś ...

No tak, ale jeśli rodzice biorą kredyty po 20 tyś na głowę żeby dzieciom zrobić wesele, to coś jest nie tak. Zważywszy że dzieci nie mają mieszkania, i kątem u rodziców mieszkają. za te 40tyś spokojnie można spłacić część rat za mieszkanie

To wcale nie jest kosmieczna cena. Jeśli się chce zaprosić ok 150-200 osób, w dodatku w Wawie, w czyms lepszym niz remiza, to wyjdzie coś około 40-50 tys. Tak w ogóle moja siostra robiąc wesele w Krakowie w pięknym miejscu, zapłaciła 2 razy mniej niż nasza kuzynka, robiąca w starej, obskurnej knajpie, ale w stolicy:O

Gość ciągle chora na coś
moja znajmoa organizuje ślub za 13 tyś. :O, w restauracji, nie w remizie

moja znajmoa organizuje ślub za 13 tyś. , w restauracji, nie w remizie ?? moja kuzynka oszczędzała na czym się dało, a wydała 30 kilka tys:O

Jeśli rodzice młodych mają dochód np powyżej 20 000 na głowę miesięcznie to co mnie to obchodzi ?