Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem

jaki rozmiar noszą wasze 3 mies dzieci?moja dokladnie jutro

Polecane posty

Gość bo nie wiem

skonczy 3 mies i jakby sie uprzec to mogłaby mieć rozmiar 74 czy to nie za duzo ? przeciez tam pisze ze to na 9 m :O wazy 6 kg

mój ma 4 miesiac i nosi 74 w 3 miesiacu nosil 68/74 wszystkie ubranka kupuje mu na 9 miesiecy.

Gość bo nie wiem
no to ja juz nie wiem chciałabym kupic na zapas w promocjach a to tak trudno przewidziec 74 pisze na 9-12 kupiłamsliczna sukienke-myslałam super na lato a tu kuxwa musiałbym ja teraz wkładac pod kombinezon :O

Gość zębolina...
na oko musisz - bo jeszcze nie raz się przekonasz, że jest rozmiar 74 i 74... każdy na inne dziecko :( Co firma to inna rozmiarówka niestety. Ale ja też kupowałam zawsze te niby większe wg metki

Gość bo nie wiem
no niby na oko ale jak ona ma 3 mies a mogłaby nosic na...9 to cos nie halo czy moja to gigant? czy rozmiarówka jakas taka? ciekawe ijaki inne dzieci maja rozmiar?

Gość zębolina...
ja mam 1,5roczniaka i dzisiaj kupilam mu ubrania na 5latka.. :))

z tymi rozmiarami to zalezy jak trafisz moja miala tez 4 miesiace i miala 74, teraz ma 13 miesiecy i nosi rozmiar 18-23 m, rajstopy jej kupuje 98 , a spodnie ktore jej kupila moja tesciowa na 86 sa za dlugie a wcale nie jest duza bo mierzy z 83 cm

Gość bo nie wiem
bo powinni uregulowac te rozmiaty odgórnie a nie co firma to inaczej ba nawet w jednej firmie jest misz masz z rozmiarami

No niestety, tez tak mam. Corka na jesien jak miala 4 miesiace to nosila ubrania na 6-9. Teraz ma 7 i nosi nawet na 12-18 m. Zalezy jaka firma. I tez kupilam na lato cos tam ( byly po lecie promocje)..i juz wiem, ze bedzie za male :( Bo wlasciwie teraz dobre jest.