Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalao

Odruch wymiotny

Polecane posty

Gość alalalao

Witam. Zwracam się z problemem,który męczy mnie już od jakiegoś czasu, mianowicie mam poważny problem z odruchem wymiotnym pojawiającym się bez jakiejś konkretnej przyczyny czy ingerencji ciała obcegi (szczoteczka do zebow np), na przykład idę sobie ulicą i nagle mam ciąg takich odruchów nie wiem dlaczego. Rozważam różne możliwości, ale nic nie mogę wymyśleć a problem jest dość uciążliwy. Nie mogę nawet dłużej potrzymać w ustacvh pokarmu by dokładnie go przeżuć tylko szybko połykam bo zaraz mam ten cholerny odruch :/ Dziękuje za ewentualne rady i pozdrawiam.

Gość alalalao
up

mialam to w okresie dojrzewania, u mnie bylo to spowodowane nerwica.przeszlo mi .

Gość alalalao
mam 18 lat i dopiero ostatnio to sie u mnie zaostrzylo do tego stopnia,że nie mogę normalnie funkcjonować, nawet czasem podczas pocałunku z chłopakiem (nie mowiac juz o innych bardziej odwaznych pieszczotacvh) mam tewn pieprzony odruch - nigdy nie było wymiotów,zawsze tylko odruch. Wczesniej tak nie było. Źle sie z tym czuje, a co do nerwicy to całkiem możłiwe,bo ostatnio mialam dosc nerwowy czas w życiu,ale juz sie uspokoiło,a odruchy sie nasiliły...nie rozumiem.

Gość aalalalassaa
up

Gość COBI89
BŁAGAM POMÓRZCIE mam odruchy wymiotne dość czesto lecz nie wymiotuje (zdażyło mi sie tylko raz) odruch wymiotny pojawia sie jak pale papierosa lub śmieje sie(dłoższy czas).... czy to normalne????? zaczelo mi to dokuczać mniej wiecej od 3- 4 miesiacy...... co to może być JESLI KTOS JEST W STANIE MI POMÓC PROSZE PISZCIE cobretta89@wp.p

Gość wg mnie to nerwica

Gość nerwica to paskudna choroba
dajaca wiele przykrych objawów,zarówno fizycznych jak i psychicznych.Polecam psycologa,psychiatrę,niech Ci coś zapisze na stres,na uspokojenie.