Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka kosmetyczka

porady kosmetyczki -zapraszam

Polecane posty

Gość Majka kosmetyczka

czesc:) mam na imię Majka jestem kosmetyczką:) jeżeli macie jakieś problemy kosmet. piszcie a postaram się coś doradzić

Gość macie cos na
coś na pękające wargi?

Gość a na pekającą
skórę rak, robią mi sie rany, boli, to nie uczulenie, zawsze jak na podwórko wychodzę to taj jest, kremy nie pomagają, gliceryna tez nie ;[

Gość aaaa___
jaki jest dobry sposób na rozszerzone pory? i jak najszybszy

Gość Majka kosmetyczka
na wargi- delikatnie peeling np.cukrem , poadka ochronna jak wychodzisz gdzies na zewnątrz,miód na usta jako maseczka :) na ręce-próbuj maść z wit. A posmaruj grubo dłonie kremem,zawsze jak wychodzisz rękawiczki ubierz, mocz dłonie w parafinie (mozna u kosmet. albo w domu)

Gość Majka kosmetyczka
aaa__ jeśli nie masz uczulenia na salicylany, tzn. możesz brać np. aspirynę czy polopirynę i nie masz alergii, to możesz ich użyć do domowych kosmetyków. kwas salicylowy świetnie oczyszcza i zwęża pory. maseczka aspirynowa: rozgnieść 2-3 tabletki aspiryny (lub polopiryny S) bez otoczki, zalać niewielką ilością wody, aby otrzymać papkę. można dodać trochę jogurtu naturalnego, aby maseczka była łagodniejsza i miała odpowiednią konsystencję. nałożyć na twarz na 20 min., później zmyć. oprócz tego mozesz kupić maseczkę na pory Garniera i stsosować regularnie po 3 tygodniach widać efekty

Gość kjhkjh
a jakis cud na cienie/worki pod oczami(jestem zdrowa-badalam sie)