Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielecki

Jak dugo może trwać uczucie - boje się że przedłuży mi się na całe życie..

Polecane posty

Gość Bielecki

Dwa lata minęły od naszego drugiego zejścia - rozleciało się z hukiem. Oboje się kochaliśmy. Poznaliśmy się jeszcze wcześniej - bo jakieś 8 lat temu i wtedy też mocno iskrzyło (już wtedy ją kochaem), ale ona była z innym.. Zastanawiam, się - 8 lat a ja jeszcze za nią wyglądam. Więcej, kompletnie blokuje mnie w ponownym zakochaniu.. Niby mówią, że prawdziwy facet zakochuje się raz na 10 lat.. i za co..? co ja komu zrobiłem..? ehh..

spokojnie bedzie dobrze a byles z nia kiedykolwiek? czy tylko o niej caly czas marzysz.... moze powienienes pierwszy zrobic krok w jej strone... wez sie do roboty bo cale zycie przeminie a ty nadal bedziesz stekal

Gość Bielecki
Oczywiście, że z nią byłem. Jeśli się rozleciało to na jakiejś podstawie przecież.. Więcej - koniec wyszedł z mojej strony. Za długo by opowiadać, historia bardzo długa i skomplikowana. Naprawiać, nie sądzę że jest co.. Chodzi mi tylko o doświadczenia innych - jak dugo może to jeszcze potrwać..

Gość Bielecki
to co, nikt nie miał takich doświadczeń..?

Gość granatowe niebo nocy
o co Wam poszło?

no wlasnie moj byly juz... tak sie zachowywal... tzn tak jak ty a np ja bylabbym ta dziewczyna do ktorej wzdychasz... zwodzil mnie i zwodzil bylismy razem klocilismy sie wszystko sie rozlatywalo z wielkim hukiem poznieij znow na siebie wpadalismy dalej sie kochalismy pozniej znow sie rozchodzilismy on mial kogos ja mialam... powiem tobie ze tydzien temu znow na niego wpadlam (a mieszkamy od siebie jakies 120km) i znow wszystko wrocilo, tylko teraz mam wrazenie ze bardziej z jego strony... ja czuje sentyment ale nie dam sie juz zrobic w karolka, facet powienien dzialac zdecydowanie, gdyby naprawde mnie chcial i chcialby ze mna byc juz dawno by stal pod moimi drzwiami chocby teraz... a takie obiecanki cacanki wpadanki juz mi sie znudzily jesli ty tez taki jestes to wspolczuje twoim przyszlym kobietom niezdecydowania:( pozdrawiam

jesli naprawde kogos kochasz to cos z tym robisz a nie tylko piszesz to tutaj... moze ona na ciebie jeszcze czeka ale pamietaj ze w koncu da sobie spokoj i tylko jak ja teraz mojego eksa bedzie cie cieplo wspominac bo facet konkretny tak sie nie zachowuje

Gość Bielecki
a jak długo u Ciebie to trwa/trwało..? i nie sądze żeby na mnie czekała.. (nie znasz kontekstów i "naszej" historii) zresztą, ja po tym czego doświadczyłem też nie jestem taki pewien czy chiałbym spróbować znowu - wolę raczej powspominać.. jest tak: są okresy, że jest git, ale nachodzą chandry (jak teraz), że człowiek ma wątpliwości - może mógł wykazać więcej cierpliwości, tolerancji (sic! jakbym Ci napisał co musiałbym tolerować, to byś usiadła), człowiek zobaczy zdjęcie tego anioła a dobrze wie, że w środku co najmniej szatan.. tylko jedna możliwość - odkochać się; mój błąd, zakochałem się w niej, zawaliło mi to kawał życia - okazało się, że zakochałem się w micie.. jak długo może mnie to męczyć..(?) wiecie/wiesz..?

skoro chcesz tylko powspomminac to po co znow zawracasz jej glowe/? po co o tym piszesz... przeciez jestes zagubiony, sam nie wiesz czego chcesz, juz sie pewnie nie dowiesz:( szkoda mi ciebie i facetow takich jak ty i tych kobiet wykolowanych kazdego dnia i ludzacych sie nadzieja, sama na szczescie zmadrzalam i juz sie nie daje nabierac takim typkom wcale mi ciebie nie zal - mecz sie jak najdluzej i niech ci ona dziure w glowie kreci az osiwiejesz bo madrzejszy juz i tak nie bedziesz

Gość Bielecki
dziękuję za radę.. (przyczym nikt nie odpowiedział mi na moje pytanie..)

Gość Bielecki
a - i kto gdziekolwiek napisał, że zawracam jej w głowie..? od dwóch lat kompletna cisza.. (żeby było prościej - nie wyobrażam sobie życie w/g jej regół) pytałem czysto technicznie - jak długo może to cholerne uczucie czowieka trzymać..(?)

Gość Bielecki
Droga Machiawellistko.. :) A w Twoim konkretnym przypadku cholerny kretyn, jak go nazywasz, jak długo Cię trzymał..(?)

od 2005 roku po dzien dzisiejszy tzn mnie przesladuje a ja o nim przestalam myslec jakis rok temu i juz nie zamierzam chocby nie wiem co bo wlasnie jest za bardzo niezdecydowany:)

Gość Bielecki
ale tak jak czytam to koleś jakimś gejem jest - w moim przypadku było kompletnie inaczej - kompletny antybiegun światopoglądowy - i nie wyzywaj mnie od dupków - bo podjąłem decyzję, odszedłem - bo wiem jakby to się skończyło w przyszości.. a że teraz mnie telepie - moja sprawa; nie takie rzeczy ludzie przechodzili i zyli długo i szczęśliwie.. no, to tyle - pozdro !

ostatnio mi powiedzial ze mnie bardzo kocha i chce miec ze mna dzieci:D wyobrazasz to sobie? ze tylko ze mna bedzie szczesliwy bo nie moze mnie zapomniec i ze tylko mnie kochal w swoim zyciu....

Gość Bielecki
a Ty go kochałaś..?

oczywiscie ze tak, wydawalo mi sie zawsze ze mocniej niz on mnie ale na szczescie dla mnie juz sie odkochalam

Gość bababb
Bielecki chyba wiem kim jesteś

Gość Bielecki
więc kim jestem..? ;) świat nie jest chyba aż tak mały !

Gość Sarah_30
ja po dwóch latach nie zapomniałam i boję się że zwariuję od tego, ale myslałam ze faceci tak nie mają :)

Gość Sarah_30
a trochę zrobiłam żeby wymazać z pamięci przeszłość

Gość Bielecki
NO TO KIM JESTEM CWANIACZKU :p

Gość Bielecki
nie jest tak źle - jakoś sobie radzimy.. :) jak przychodzi chandra trzeba się stłumić - najlepiej, co tu ukrywać fajkami i piwem.. :) działa - mnie męczy już 3/4 dnia i już zaczyna kompletnie przechodzić.. pewnie wróci, to znów się zamule.. (normalnie nie palę alko też nie jestem ale czasem trzeba..) i tak dalej - NIE DAĆ się wariatom !

Gość Bielecki
głupi podszywacz..

Gość Bielecki
no i dowiem się od szanownych pań kim w końcu jestem.?