Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatowe niebo nocy

czy mój ex był gejem?

Polecane posty

nurtuje mnie to pytanie...... Czy są tu osoby, które miały podobne watpliwości do swoich facetów?

nigdy nie zapomnę jego uszczęśliwionej miny, jak dorwał sukienkę mini, ubrał się w nią i zaczął przbierać " ponętnę" pozy :O i domagac się bym mu robiła zdjęcia....

Tamari, czy znajomi Cię nie próbowali uświadamiać czy cos? Bo moi tak :O ale nie słuchałam

jednak żadnych dowodów nie było, tylko pogłoski, ktoś komuś coś powiedział... uznałam ,ze to nieżyczliwość znajomych, i sama sprawdże jak jest

jak juz to bi byl,sorki relacje z jego przyjacielem wygladaly mocno podejrzanie

jak długo trwał Wasz związek? kiedy się zorientowałaś co jest grane? mi zajęło to 1,5 roku... czułam się oszukana i wykorzystana.. w zyciu nikt tak ze mnie nie zakpił :(

Gość pikstyebdch
Kobieto!!! wielu facetów lubi damskie ciuszki i przebieranki, ale nie mozna ich nazwać gejami od razu. No proszę cię!!! Widać wychowałaś sie w świecie homofobów i ograniczonych emocjonalnie ludzi. Sorry za ostrość, ale denerwują mnie takie panny i ich "wszystko wiedzacy" znajomi

dobra, gdyby chodziło tylko o to.... Miała zwyczaj mówić o sobie "zrobiłam, poszłam" itd, do mnie "zrobiłeś, poszedłeś". Byłam przykrywką dla jego rodziny, nie poznałam nikogo z jego znajomych. Ani jednej osoby.