Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha spade

Gdzie sie podziewaja wartosciowi faceci???

Polecane posty

prawiczek i kropka 1987 ja dla swojej jak ja poznam to tez bede wartosciowy - tylko uwazaj i sie nie przejedz tak jak ja, zachowaj pewien dystans, wiem ze na pierwszej bardzo ciezko.. laleczka999 statystyki..... ta.. jak facet znajdzie swoja jedyna to i bedzie wartosciowy dla niej - no ja taki wlansie bylem i posiwiecilem sie w calosci, zrujnowalem sobie zycie w domu ale kochalem, chcialem razem mieszkac - myslalem ze doceni po porzednich nieudanych zwiazkach niestety, musiala byc nie dojrzala, moze za mloda i nie wiedziala czego chce :] tylko po co zaczynala jak juz na pocztaku mowila ze nie chce sie angazowac? hm i to jest prawda ze wartosciowi gina przez wlansie takie kobiety...dla anstepnej juz napewno taki sam nie bede niestety gorszy, z dystansem, nie ufny itd :]

Gość waku
Jest dużo fajnych facetów na tym świecie, są też świnie. Ci którzy zmieniają kobiety jak rękawiczki z reguły wiedzą jak je poderwać, bo mają w tym wprawę. Ci którzy nie lecą za pierwszą lepszą dupą - nie koniecznie. Jeżeli chcesz znaleźć wartościowego faceta, nie idź do klubu i czekaj aż Cię poderwie tylko zacznij się bardziej rozglądać - uśmiechaj się do obcych, a nóż widelec się uda i trafisz na fajną osobę. Sam uważam się za wartościowego faceta, zdrada i kłamstwo mnie brzydzą, jestem w stałym związku 2 lata już. Jestem szczęśliwy i kocham swoją wybrankę i uwielbiam sprawiać jej przyjemność, a potrafię się cieszyć życiem tylko, gdy ona jest szczęśliwa. Do 22 roku życia byłem samotny, nie szukałem miłości na siłę, przygody nigdy do mnie nie pasowały, z tego powodu i braku doświadczenia niewiele brakowało a miłość mojego życia uciekłaby mi z przed nosa :) Gdyby nie uśmiechy i pozytywne zachęcające podejście mojego słoneczka mogłoby być zupełnie inaczej. Pozdrawiam :)