Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha spade

Gdzie sie podziewaja wartosciowi faceci???

Polecane posty

Gość samantha spade

Tacy, ktorych interesuje powazny zwiazek, tacy, ktory nie probuja zaciagnac do lozka kobiety na 3 randce, dla ktorych liczy sie nie tylko uroda, ale i intelekt kobiety. Czy taki typ faceta jeszcze istnieje? Bo ja spotykam samych pustych lalusiow, ktorzy chca sobie jak najszybciej ulzyc w jakiejs sexownej kobiecie bez zobowiazan...

Gość jestes gupia

Gość samantha spade
Mam juz dosc odprawiania takich pseudomacho, ale nie chce tez byc sama. Mam zmienic orientacje?:O

Gość 007tytus
To właśnie nazywa się "wybielanie siebie". Tacy faceci są,tak jak fajne,wrażliwe i dobre kobiety....,tyle że mało ich jest! :-( Jak Ty mi załatwisz taką wolną kobietę to dam Ci faceta... PS.Dostęp do poczty będe miał dopiero za jakiś czas,ale na każdą rozsądną wiadomość odpowiem 007tytus@interia.pl

Gość Bielecki
poproszę numer gg i będzesz miała okazję przekonać się na ile wartościowy facet ze mnie.. co Ty na to..?

Gość jolllll
jeden jest u mnie :P:P:P

Gość ja nie lubie spac
moj taki jest...nie oddam go;)

Gość jolllll
nie no jest w pracy :( ale ważne ze jest moj

Gość TakiTamSpecjalista
Tylko, że tacy faceci zawsze mają problemy. Ile razy zaczynałem się spotykać z dziewczynami poznawać je licząc na coś więcej i na dłużej. Nic na siłę, spokojnie własnym tokiem bez nalegania itp.. to się okazywało, że laska się puszcza a jej poczucie moralności jest cieńsze niż sik komara. To, że nie chce zaciągnąć laski do wyra po pierwszej czy trzeciej randce to znaczy, że jestem jakiś dziwny? Nie, sądzę, że sex jest zarezerwowany dla osób które naprawdę coś do siebie czują, tak jest o wiele przyjemniej, i nie polega to na zwierzęcym zaspokojeniu pierwotnych instynktów. Jednak dziewczyny które spotykam chyba nie potrafią czegoś takiego zaakceptować. Ech...

Gość oferm ma
statystyka się kłania. jeżeli atrakcyjny facet poderwie co miesiąc inną laskę pobzyka ją trochę i szuka następnej to laski ciągle na niego "trafiają". a jeżeli taki sam facet poderwie jedną, ożeni się z nią i razem sobie żyją wychowując dzieci to "znika z rynku" i przestaje istnieć. wniosek - jak się chce rodziny i atrakcyjnego monogamisty za męża to trzeba się z tym spieszyć bo szybko się robi za późno.

i tak i nie, bo tacy też trafiają na bezwartościowe kobiety i wracają po jakimś czasie do puli.

Gość heheeexfvdx
prawiczek ty na bank masz jakiś defekt bo jak mozesz w kółko siedzieć na kafe... to chyba tutaj masz to "bujne zycie towarzyskie" o którym sie tak namiętnie rozpisujesz :D a Ty lala przestań smęcić, faceci to chuje i wiadomo o tym nie od dzisiaj , albo my ich zrobimy na szaro albo oni nas taki life dziewczyny trzeba sie trzymac razem bo nas małe penisy skłócają oj nieładnie żeby było jasne tez mam niestety faceta bo sa potrzeby ważne i wazniejsze :D

Gość heheeexfvdx
taaa nagle wszystkie kafeterianki maja wspaniałych misiów a co drugi wątek to "zdrada" i "bo sie popatrzył na koleżanke"

Gość Szefu27
wymarli ze wzgledu na chroniczny brak wartosciowych kobiet :P

Gość agusia cycusiaaaa
:P trzeba dobrze szukac, chociaz moj sam mnie znalazl :)

no proszę proszę - tyle skarbów dookoła :) pewnie większość z nich to prawdziwe... diamenty z licznymi skazami :D ale... to nie istotne bo... \"mój\" i \"nie oddam go\" - hmm... cóż... tak Wam się tylko wydaje miłe koleżanki :)

Gość wanilia111111
ja mam meza wartosciowego JAK NARAZIE hehe ale nie oddam:)