Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TRUPIK

Zdrada

Polecane posty

ZDRADA Pewna mądra osoba mi powiedziała że kobieta jest wierna do pierwszej zdrady. Ja swojej ufam i wiem że mnie nie zdradzi. mam dobrą prace sprzątam gotuje itp. zawsze mnie zachwala. nie żebym się chwalił bo to nie o tu chodzi.czy kobieta która ma wmiare wszystko może zdradzić???? zdrada zachodzi wówczas gdy kobieta czuje się nie doceniana lub coś jej brak. za zdradę uważam : obcowanie płciowe z innym mężczyzna kobieta lub zwierzaczkiem. często nie rozumiem kobiet i nie staram się zrozumieć bo to jest nie realne???????!!!!!!

Gość heheeexfvdx
będzie dobrze wyluzuj

Gość hahhihiheheeeee
"zdrada zachodzi wówczas gdy kobieta czuje się nie doceniana lub coś jej brak." jest jeszcze cos takiego jak pociag fizyczny niestety, hormony,poped ,czysto fizjologiczna reakcja ktora w zaeznosci od sytuacji moze byc trudna do opanowania i to jest najgorsza ze zdrad, bo niewiadomo jak by nie bylo dobrze,jakby sie czlowiek nie staral do takiej zdrady moze dojsc ot tak poprostu :(

Gość Joe Dassin
kobieta moze miec wszystko a i tak moze zdradzic jak lubi towarzystwo facetow(flirt) i sex-- wystarczy odpowiedni facet albo troche alkoholu ;)

Gość nnnnnnnnnno
"mam dobrą prace sprzątam gotuje itp" moze jej coś z tego zostaw , bo poczuje czegoś brak i Cie zdradzi :-p

nie no wiesz dużo ona też robi. ja mogę liczyć na nia i na odwrót. narazie się tylko spotykamy ale przebywamy często nawet po 2 tyg razem. ona nie musi pracować.problemy ze zdrowiem ma własny dochód. nie zauważyłem by spotykała się z kolegami

Gość hahhihiheheeeee
nawet po 2 godziny razem???to niewiele ale po co zalozyles topik?zeby sie upewnic czy zdradza?czy zeby pokazac jaki jestes kochany?hmm

ale ten popęd jest dla mnie jak meteor z nieba. mam dopiero 23 latka i ona zreszto też. świetnie się dogadujemy. nie bierzemy ślubu bo wtedy związek sie albo umocni albo rozpadnie. mój brat cioteczny wziął ślub i mówi ze ma gorzej niż przed ślubem :/

jakie 2 godz???mowie po 2 tygodnie. nie nic z tych rzeczy. po prostu nie rozumiem kobiet. raz mi powiedziała że nawet jak by mnie zdradziła to by mi nic nie powiedziała takie słowa niepokoją i to strasznie :/

Gość hahhihiheheeeee
ale ze ty niby ja zdradzasz?czy ona ciebie? uciekaj szybko pukis nieohajtany bo zobaczysz!!jesli ci zdradza oczywiscie

hahhihiheheeeee coś się nie rozumiemy chyba:)ja mowie jedno a ty swoje:)

Gość hahhihiheheeeee
sorki niedoczytalam,ok 2 tyg. pewnie ze by ci nie powiedziala, ale dobrze ze ci o tym mowi, to znaczy ze nie zdradza :) bo gdyby zdradzala to by o takich rzeczych nie rozmawiala-takie moje zdanie,wiec tym to akurat sie nie martw a co jeszcze ze tak myslisz?

Gość nnnnnnnnnno
"raz mi powiedziała że nawet jak by mnie zdradziła to by mi nic nie powiedziała takie słowa niepokoją i to strasznie :/ " -chyba każdego by takie słowa zaniepokoiły ale może przestań ją wypytywać o zdradę ! bo może się z Tobą w ten sposób drażni a zdradzać nie zamierza .

raz powiedziałem że jak mnie zdradzi to się zatstrzele to nie było normalne i pewnie tak zrobię. wolę by mnie zostawiła niż zdradziła. taka rawda

Gość nnnnnnnnnno
e... a z Tobą wszystko dobrze ?

niom raczej. mam odpowiedzialna prace przeszedłem kilku psychologów psychiatrów i żaden nie miał nic przeciwko mojej osobie.ale nie poradził bym sobie chyba bez niej i z myślą zdrady

Gość nnnnnnnnnno
zazdrosnik z Ciebie na maxa !!! To już obsesyjna zazdrosc ! Twój problem zaczyna być poważny ,zasięgnij porady specjalisty . A te Twoje słowa "raz powiedziałem że jak mnie zdradzi to się zatstrzele to nie było normalne i pewnie tak zrobię. wolę by mnie zostawiła niż zdradziła. taka rawda " są niestety destrukcyjnym ciosem dla związku.

hmm mi się zdaje że raczej powinna wiedzieć że wolę by mnie zostawiła niż zdradziła. bez niej przeżyję. rozumiesz już??? tu nie o zazdrość chodzi a o zdradę

Gość masz problem chłopie ...
To zerwij z nia i po kłopocie wtedy cie nie zdradzi

he he na łatwiznę??? jasne nie w moim stylu:)czekałem na nią całe życie.20 lat nie miałem kobiety nawet w łóżko zreszto i ona też nie miała. wszedłem na forum z myślą że zrozumiem chodź odrobinę kobiety. no cóż nie udało mi się:P