Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retsmah

Czy sie odezwac?????

Polecane posty

Gość retsmah

On obrazil sie na mnie bo nie zachowalam sie tak jak on oczekiwal i mial wielkie do mnie pretensje.. nie zostalo to wyjasnione bo wogole mnie nie zrozumial i skupil sie tylko na sobie. Po tym zdarzeniu minal z tydz i wogole sie do mnie nie odezwal i wkoncu napisalam co u niego i wogole takie tam to mi dpisal sucho i sobie powiedzialm ze juz do niego pierwsza nie napisze i tak minal miesiac heh i nic czy sie wogole odzywac.. jeszcze dodam ze on nigdy nie wyciagnal pierwszy reki we wczesniejszych sytuacjach a i jeszcze rozbrajajcy jego opis na gg tylko tchoze odchodza bez slowa

Gość retsmah
i tylko dlatego o to pytam prez ten jego opis bo wynika z niego tak jakby byla to tylko moja wina

Gość budfkfkf
To prawda, Jakby mu zalezalo to by tydzien nie wytrzymal :P

Gość pieprz się
Poczucie winy to silna broń, za co on chce Cie tak ukarać?

Gość retsmah
macie racje.. powinnam o nim zapomniec ehh ukarac? nie wiem za co ale to on traci najwiecej

Gość i do kicia
nie odzywac sie, ja tez kiedys zawsze wyciagalam pierwsza reke ale nic z tego nie mialam:P jak facet chce to sie odezwie, a skoro milczy miesiac to se daj na luz:P

Gość retsmah
ja juz tez teraz to widze

Gość retsmah
ale ten opis na gg mnie wkurza i chcę napisać do niego tylko żeby to wyjaśnić

Gość Khe khe
co wyjasnic? przeciez nawet slepy widzi, ze ten opis jest po to, zeby Cie sprowokowac, zebys sie znow odezwala pierwsza, choc gdy go o to zapytasz, oczywiscie zaprzeczy niech spada, focha strzelil, bo cos mu nie pasowalo, jeszcze tego brakuje, zebys Ty go przepraszala.