Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyklaosobka

Czy znacie kogos slawnego ?

Polecane posty

Gość nudzi mi się troche...
Pek teraz LPR ale kiedyś był w PSL :P

Gość yolz
A ja znam Golloba

Gość a ja znam
Dymną,Fronczewskiego,Kuzaja,Wodeckiego,Maleńczuka,

Gość vvvvv
kiedys widziałem Marka Kondrata, kojarzycie typa? Na DVD go widziałem

Gość edytabartosiewicz
JA swego czasu znalam Edyte Bartosiewicz - bylam dzialaczka i zalozycielka jej fanclubu - lata 90. Bardzo fajna babka! Nie bylo wtedy internetu, napisala do mnie nawet list do domu !!! wiem ze ma ogromne problemy z alkoholem i ma depresje.

Gość edytabartosiewicz
Napiszcie moze cos wiecej otych slawnych osobach! czy sa fajni, jak sie uczyli itp!

Gość u mnie w bloku mial ciotke
Profesor Deptuła z Klanu:D

Gość napisz że jestes powaznie
ej ale piszcie kogo znacie a nie kogo widzieliście :P ja widziałam księcia Karola, ale to nie znaczy ze go ZNAM !!!

Gość psotnik
a ja znam munka staszczyka. nawet mam do niego nr ale jest nie sympatyczny i wogole zadna z niego gwiazda, ktos chce moze jego nr ??? :)

Gość czemu nie
rzuć na forum, moze akurat ktos skorzysta

Gość ONONONON
Ja znam Natalie Lesz. Kiedy jak bylem maly to sie z nia kolegowalem, chodzilem do niej do domu. Jest bardzo skromna dziewczyna, nie szczyci sie bogactwem. W domu tez raczej miala skromnie. Ma bardzo ladna mame. No i Natalia miala w młodości dużo problemow ze sobą.. ale o tym nie bede pisal, bo to już zbyt osobiste i nie chce żeby media zaraz sie rozpisywaly o tym.

Mój ojciec przez długie lata korespondował i jeździł na spotkania z Jarosławem Iwaszkiewiczem (pisarz i poeta jakby ktoś nie wiedział), mam w domu mnóstwo jego listów, był niesamowicie mądrym człowiekiem

Gość znam Sahdiego hihi
Ja chodzilam do podstawowki z Shadim - taki chlopak z boysbandu JUST 5 - az mi wstyd o tym pisac :) bardzo niesmialy chlopaczek. To tyle z moich znajomosci ze slawnymi .pozdrawiam

Gość elektttttro
a ja znam kolesi z zespolow hatifnats, boys, plastic walls, feindflug i hocico :) niektorzy sa znani a inni dopiero beda heheheh i chodze na silke z krzysztofem ibiszem haha

Gość fajnytemat
hopsa!!!!!

Gość hip hop
hip hop !!!

Gość kamila 22 lata
ja znam eweline flinte osobiście

Gość reactiva
a ja mialam okazje poznac i byc na imprezie z big cyc .To bylo 16 lat temu nawet nie wiedzialam kim dokladnie sa.Tanczylam z Krzyskiem Skibą on spiewal a ja mialam sluchawki z jego muzyką. Jeremu urodzilo sie wtedy dziecko pamietam, ten wysoki czarny.Krzysiek jest bardzo sympatycznym facetem.Mial wiecej włosow i byl o szczuplejszy.Odprowadzil mnie do domu zaprosil mnie na swoj koncert w brzegu ale nie pojechalam.Taka tam moja przygoda...

Gość kikoo
jarosław iwaszkiewicz był ponoć homoseksualista... :O a ja znam osobiscie: pana Buzka rozmawialam z Pawlem Wawrzeckim moja kuzynka chodzila z Dj 600 Volt a dziewczyna z mojej szkoly z OSTRym (jak dopiero zacztynal byc slawny) moja mama chodzila do klasy z Maciejem Kozłowskim ( m jak milosc - jaroszy ;p) moja kolezanka chodzila do podstawowki z tym kolesiem z m jak milosc, co mial takie dziwne oczy i mieszkal z kinią i mroczkiem na lowickiej ;p taki z 3 dniowym zarostem, ale nie kuba. ten co potem gral Antoniego w Tylko mnie kochaj) a jeszcze do mojej mamy liceum chodzil kaskader bardzo znany w polsce Krzysztof Mączyński, ktory podobno na egzaminie maturalnym rocznika wyzej wspial sie na scene na sali gimnastycznej, siedzial zawieszony pod sufitem, spisal zadania i wyskoczyl przez okno przez co zlamal obie nogi ;P ale pytania wyniosl przez co pol szkoly zdalo matme :P

Gość kikoo
aa jeszcze: moja kolezanka bywala na imprezach z Otylia Jedrzejczak to bedzie zakrecone ale: mojej cioci kolezanki (okolo 65 lat teraz) mama (jeszcze starsza ale juz niezyjaca) kolegowala sie z matka albo sama Marlena Ditrich. (nie pamietam dokladnie moja babcia znala osobiscie Milosza, i za nim nie przepadala. i byla raz na balu na ktorym byl Piłsudski (b mlody jeszcze ) to bylo na kresach wschodnich. mojej kuzynki chrzestnym jest Tajner a jej mama jest chrzestna Toncia Tajnera ;p

Gość kikoo
jeszcze mi sie jedno przypomnialo :P Prof Bralczyk (ten od polskiego) zakochal sie w mlodej nauczycielce ze szkoly na wsi u mojego taty (to bylo ze 30 lat temu) ale ona go nie chciala, i do dzis jest sama :O a on taka kariere zrobil. ona uczy polskeigo nadal w tej wiejskiej mazurskiej wsi, a on szycha :D

Gość nnnnikt szczegolny
a ja znam Julite Woś z Kielc (uczestniczke Baru i Fabryki Gwiazd), jestem ciekawa czy ja znacie?? byla w barze z doda!!!!!!!!! masakra!! takich doswiadczen nie chcialabym miec!! niestety mialam okazje spiewalam z nia w duecie i musze przyznac ze jest bardzo zapatrzona w siebie osoba, potrafi zbijac sie z osob niepelnosprawnych i traktuje ich jak podludzi..a z doda byla w barze jeszcze zanim stala sie slawna..

Gość brazylijski smok cmok w krok
znam chłopaków i laskę z Pogodno :) strrrasznie zakręceni. A do tego przyjaźnię się z Falą z ParęSłów. Znam też Dore z tegoż zespołu :) poza tym jestem żoną "znanego" reżysera filmów niezależnych ;)

Sprostowanie i poprawny nick ;) znam chłopaków i laskę z Pogodno strrrasznie zakręceni. A do tego przyjaźnię się z Falą z ParęSłów. Znam też Dore z tegoż zespołu poza tym jestem żoną \"znanego\" reżysera filmów niezależnych

Gość paddy -pamietacie go
a ja znam paddyego z kelly family o ile pamietacie i i kaske kowalska

Gość 432423442
a ja nikogo nie znam :(