Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdryae

JACYKOW...

Polecane posty

Gość zdryae

nie moge patrzec,sluchac tego faceta, po co oni go w ogole zaparaszaja do programow, po co go pytaja o zdanie, przeciez on jest okropny, krytykuje innych a sam jest nizej niz dno.

Gość anka1-1
to jeden wielki PEDAL!! ciekawe czy ktoss go lubi oblehaaaaaaaaaaaaaaa

Gość zdryae
jeszcze zeby cos soba reprezentowal ....tragedia:O

Gość i ja sie zgadzam
jak taki facet moze byc wiarygodny jako stylista, skoro wyglada sam tak, jak wyglada. W zyciu nie sluchalabym jego rad. W dodatku jako gej ( jak zreszta wiekszosc projektantow mody ) ma inny gust niz faceci, a po co sie mam ubierac pod gust gejow? Geje lubia mlodych chlopcow i na to kreuja modelki - plaskie chłopczyce. Wole sluchac gustu mojego męza.

Gość ja tam myślę
że on ma rację: nie dość że polki to pasztety to jeszcze się tak ubierają ze wygladają na megapasztety

Gość zgaszona_świeca
Polska krajem tolerancji. No i co, że homoseksualista? To go czyni gorszym? Zna się na tym, co robi, a jest kontrowersyjny, bo mówi otwarcie, co myśli. Nasze społeczeństwo jednak w większości nie dojrzało do szczerości, i nie myślę tu teraz o tej jedynej sprawie.

no nie wiem czy sie zna. do jednego z prgramow zaproszono slynna stylistke z UK (?) i ona jego modowe poglady mocno zjechala - wyszlop na to, ze pan jacykow malo wie... :D

Gość to nie o to chodzi ze
homoseksualista, tylko ze wg mnie jest beznadziejnym projektantem, w dodatku niesympatycznym. Np facet z "jak dobrze wygladac nago" jest gejem a jest mily i fajnie doradza.

Gość kapucynnka
Uwielbiam gejow, ale ten facet jest po prostu odrażający sam w sobie. Nie zna się na modzie, jest okropny i obleśny.

Gość zgaszona_świeca
Gok Wan jest ekspertem w dziedzinie wyszczuplania strojem, nie pamiętam, jak specjalistycznie to brzmi. A co do tego wątku ze stylistką skądśtam, nie słyszałam o uniwersalnym guście, więc jak można powiedzieć, że któryś stylista się zna, a któryś nie? Człowiek z ulicy może doradzać, jeśli ma dar.

Gość Hanka z Gomory
pederasci !!! aberracja jest uleczalna !!!

Gość serdelek spozywczy
jacykow na Prezydenta