Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Do 100 zł za kilogram.Czystość pod tytułem czysty albo czysty do analizy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona tylko chudnie 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a co bedziesz eksperymenowal z witamina c? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Ja ci mogę sprzedać kilo cukru za 100 zł :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Styczeń 29, 2009 hurtownie farmaceutyczne albo sklep z odczynnikami chemicznymi?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Mnie interesują konkretne adresy a cukier się nie przyda do tego:P.O tym że w sklepie chemicznym to wiedziałem:P.Nie będe w aptece kupował zwłaszcza że brudniejsza i co gorsze znacznie droższa:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Ale ja chętnie za stówkę sprzedam ten cukier :O czemu nie chcesz :O Niby że witamina C :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach