Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnattalli

pierś z kuraczaka help!!!!

Polecane posty

dziś na obiad robię piersi z kurki ale nie wiem jak się zabrać czy tak samo jak do schabowego??? nie wiem jak bardzo go rozbić jak przyprawić oprócz czosnku, soli,pieprzu:( pomóżcie kobitki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rozbija sie podobnie jak schaba tylko delikatniej, a najlepiej przez woreczek foliowy, wtedy mieso jej mniej "zniszczone". Ja przyprawiam tak samo jak schaba:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość awe1
Dokładnie tak , jak napisane wyżej :) Miłego gotowania :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×