Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaSiUcHa

Czy warto trwać w tym związku ?

Polecane posty

Gość BaSiUcHa

Od czterech miesięcy jestem z chłopakiem . Jest wszystko fajnie , kochamy sie i niby wszystko ok ale ostatnio on ma o wszystko pretensje . Zaczęło się od tego ze pisze z kolezankami . Przeglądał mój telefon i czytał wszystko -- > wielkie żale . wczoraj uslyszałam ze ingeruje za mocnow jego zycie. że chyba powinien sie odizolować odemnie ;/ bo traci kontakt z siostra . Ale czy ja mu bronie tam chodzić? Nie . Ja jestem ta zła i ta niedobra a on co - aniołek ?? Pomózcie mi

nie warto.... jak już na początku takie problemy to lepiej sie rozejść innego fajniejszego poznasz

Gość BaSiUcHa
Tylko ze ja go strasznie kocham . Duzo juz dla niego zmieniłam w swoim zyciu

to dopiero 4 miesiące ... na początku uczucie zawsze jest silne.

on już ma poważne wątpliwości co do swoich uczuć - też tak miałam - tak się zaczyna, a później doprowadzi to do tego że on Cię zostawi - już skubaniec zaczyna szukać pretekstów, już przekonuje i siebie i Ciebie przy okazji, że ten związek jest bez szans

Po 4 miesiącach to możesz być nim co najwyżej zauroczona, tudzież w początkowym stadium zakochania, bo miłość to przychodzi po czasie.

jak go tak bardzo kochasz i nie chcesz odejsc to po co pytasz? wg mnie taki \"zwiazek\" nie ma sensu - po 4 m-cach znajomosci takie \"problemy\"? DK_24 ma rację :)

powinnas zakonczyc ten zwiazek skoro juz zaczely sie problemy z dnia na dzien beda sie poglebiac i tymbardziej nie ma sensu angazowac sie bardziej.jest wielu fajnych chlopakow

Gość BaSiUcHa
macie racje . Tylko ze to jest tak jednego wieczoru mi cos wypomina i na 2 tygodnie jest spokój niby nigdy nic .

Gość BaSiUcHa
Jestem ślepo zakochana i tyle

Basiucha.... nie zakochana jesteś. ... ale uzaleźniona.... i to emocjonalnie... poza tym, nie warto się zmieniać dla nikogo , nawet ;-) dla faceta .... warto się zmieniać.... ale tylko dla samej siebie :-) Serdecznie pozdrawiam

słuchaj - on będzie Cię tak wykańczał emocjonalnie przez pewien czas, bo on teraz sam nie wie czego chce - ale wierz mi... w końcu Cię zostawi ;)

Gość BaSiUcHa
uzalezniona , przyzwyczajona ...

Gość BaSiUcHa
ja sie wykoncze szybciej niz on tego bedzie chciał . Najgłupsze jest to ze ok godziny 19 napisał mi ze ma powazne plany wobec nas i ze wszystko jes cudownie a potem godzina 21 a on z wątami

Najlepiej, od razu, powiedziec dziewczynie: \'tak, zostaw go\' jak sie od razu pojawil pierwszy problem na horyzoncie...Myslalam ze zwiazek to wzajemna sztuka szukania kompromisow, a nie uciekania od siebie.

Gość BaSiUcHa
- ALeksandrowa ---> widze ze ty możesz mi pomóc i mnie rozumiesz kobieto

Aleksandrowa ... powiedz jaką Ty masz radę dla Basi... bo nie sztuka krytykować osoby szukające wyjścia z sytuacji... BaSIUcHa .. Mamy wszystkie .... to, co chcemy miec, na co pozwalamy /na przykład/ facetom. Kazdy jest kowalem wlasnego losu... Moim zdaniem, jeśli on robi coś, z czym Ty się źle czujesz i z czym się nie zgadzasz, to musisz mu to jasno, wyraźnie i co najwazniejsze spokojnie powiedzieć /nieraz nawet klika razy, aż zrozzumie/. A jeśli nie zrozumie, to już jego problem, a nie Twój. Niech ma świadomość,że jeśli nie liczy się z Twoim zdaniem, to tylko on i wyłącznie on na tym straci :-) I powiedz mu to z uśmiechem na policzkach. Powodzenia.....

Gość BaSiUcHa
Nadzieja8 - ja jestem młoda i głupia . Czasem poprostu boje sie mu cos powiedziec bo mysle ze go zaraz strace

Gość mysliciel42
on Cie poprostu nie kocha tylko jest z toba dopoki nie znajdzie kogos innego..to przykra prawda i przykro mi to pisac

Gość mysliciel42
nie angazuj sie zbytnio i nie laz na kolanach za nim bo to ma odwrotny efekt na facetow

Gość BaSiUcHa
łatwo jest napisać On cie nie kocha ;/

Gość BaSiUcHa
to jak ja mam sie zachowywac - ale nie zrywajac jeszcze

Gość mysliciel42
wiem o tym ale sam bylem w podobnej sytucji, zachowala sie dziwnie jak twoj facet i pewnego dnia powiedziala mi ze jest w ciazy z innym i zegnaj

Gość mysliciel42
poprostu zyj swoim zyciem i nic mu nie zarzucaj a przede wszystkim ...NIE BADZ ZAZDROSNA!!! idz do kolezanek na jakas impreze poprostu daj mu swobode a zobaczysz ze zacznie sie o ciebie troszczyc

Gość mysliciel42
a jak bedzie to olewal to masz 100% dowod ze jemu na tobie nie zalezy..uwierz to jedyne co dziala na facetow

Gość BaSiUcHa
jesli chodzi o zazdrosc to zazdrosna nie byłam nigdy o niego i nie jestem . On jest za to chorobliwie zazdrosny . Nawet nie moge z zadnym kolega pisac czasem a jesli bym sie z jakis spotkała to juz wogole

Gość mysliciel42
Basiucha wez sie w garsc, jestes chyba piekna i mloda i pokaz mu ze nie jest jedynym facetem na tym swiecie

4 miesciace, nie uwierzysz, ale to bardzo malo. A co by bylo jakby byly 4 lata? Ale zawsze jest perspektywa dalszych lat zycia. Twoj chlopak jest raz chorobliwie zazdrosny a dwa sam wchodzi w zwiazek, ktory czuje ze Go ogranicza. Jakos tak sam odczuwa potrzebe tlumaczenia sie mimo ze pewni nikt od Niego tego nie wymaga. Moze tak wyniosl z domu? Powiniscie usiasc i porozwawiac o waszym zwiazku i zachowaniu. I albo bedziecie dorosli i bedziecie respektowac pewne ramy albo nie bedziecie dorosli ale wtedy to nie ma nic do powiedzenia.