Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliana22

wizyta u ginekologa

Polecane posty

dziewczyny jak idziecie do ginekologa to golicie sie calutkie czy zostawiacie naturalny busz albo tylko troche sie podgalacie zey estetycznie wygladalo? Powiem wam ze kiedys jak bylam u gina, zostawilam sobe troche wlosow na pipce, reszte wydepilowalam lacznie z rekami bo jestem dosc owlosiona a lekarz do mnie ze problemow z hormonami nie mam bo nie mam duzego owlosienia :D ocenil to po wygladzie moich gladkich rak ktore wczensiej wydepilowalam :D

ni eno ja to sie gole bez wzgledu na to czy ide doi ginekologa czy nie, robie to regularnie:)

Gość Dziubka000000
ja ide z 2 dniowym zarostem

Gość olga1983
wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach ze względów estetycznych to jest konieczność.. głównie okolice bikini - reszta w zaleznosci od owłosienia.

a czy to różnica? ja raz tak raz nie... tzn zawsze się golę raz na zero raz zostawiam paseczek :) jak gin jest ok to nic nie powie - tzn nie skomentuje "fyzurki" choć wiem że zdarzają się i tacy którzy potrafią wydać swoją opinię :/

a poza tym oni się tyle naoglądają że im to już bez różnicy :p

a poza tym oni się tyle naoglądają że im to już bez różnicy :p

Gość ja zazwyczaj wręcz zapuszczam
włosy. Tzn. nie takie miesięczne, ale np. przez 10 dni żeby miało ok. 3mm. Nie lubię być taka goła.

Gość a ja nie golę
a ja idę zarośnięta, lekarza nic to nie obchodzi

jak mi kiedys chlopak wydepilowal woskiem biini i dosc mocno podraznill i na drugi dzien poszlam do gina z czerwona pupa to odrazu to skomentowal:/ chcial zeby mi sie glupio zrobilo? to moja sprawa co tam mam! Musialam sie tlumaaczyc ze to kosmetyczka mnie tak urzadzila:)

Dobrze, że skomentował. Gdybyś przyszła z silnym podrażnieniem, a on nic by nie powiedział, uznałabyś, że jest niewiarygodny :). Przecież lekarz nie czyta w myślach, nie wie, czy podrażnienie to wosk do bikini (tzn. może się domyślać), czy jakaś reakcja alergiczna np. na proszek, czy początek zmian zapalnych. Musi zauważać takie zmiany, bo... jest od zauważania zmian w tych rejonach :).

Gość Nigdy nie zastanawialam sie
nad estetyka idac do lekarza. Grunt, zebny bylo czysto ;) Co i tak robie dla siebie, a nie dla lekarza ;) Ja nie depiluje sie w miejscach intymnych i napewno nie bede tego robila z powodu wizyty u ginekologa :)