Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinD

Czy kazdy facet ktory jest z ladna kobieta to zawsze bedzie mial problem ?

Polecane posty

"mysle ze jestes chorobliwie zazdrosny" hehe seti-mowi sie ze jemu zalezy na niej :D zreszta ja go rozumiem jako facet :) moze tu sie wlasnie roznia kobiety od mezczyzn ;)

Kwiatek ale co jest zlego w takiej przypadkowej gadce np w samolocie!!? jak ktos jest rozmowny, ma juz taka nature to po prostu musi sie do kogos odezac ;)

"Kwiatek ale co jest zlego w takiej przypadkowej gadce np w samolocie!!? jak ktos jest rozmowny, ma juz taka nature to po prostu musi sie do kogos odezac " seti, kurna, ty masz 17 lat czy co? :P nie wiesz ze mezczyzni sa zazwyczaj interesowni :P rzadko sie zdarza ze mezczyzna inicjuje kontakt z ladna kobieta tylko zeby sobie pogadac :P :P :P

zazwyczaj jak obcy facet zagaduje to gdzies w tle glebszym lub plytszym jest wiadomo jaki podtekst :P trzeba wam chyba stale o tym przypominac :P

Gość rodo
a jak ma sie zachowywac wobec facetow na imprezie? skad wiedziec czy tylko dobrze sie bawi, a kiedy juz cos kombinuje?? Jak w ogole powinna zachowywac sie dziewczyna majaca chlopaka na imprezie?

"Kwiatek widac jestem tak samo naiwna jak opisywana tu kobieta" hehe jak każda moznaby powiedziec ;P tu te fundamentalne różnice miedzy płciami wychodza jak na dłoni :P

Rodo wychodzi na to ze taka dziewczyna musi sie na impreze ubrac aseksualnie alb w ogole nie wychodzic z domu:D

rodo - nie widziales jak kobiecie błyszczą oczy jak sie jej facet podoba? :P to sie poprzygladaj i poucz :P albo jak sie wdzięczą do faceta zeby sie nią zainteresował? :P jak kobieta opowiada rozemocjonowana jaki to nowopoznany facet fajny bo np. "on wysoko zajdzie" to wiadomo ze do kiśla w majtach juz niedaleko jest :P

Gość MarcinD
Tak, wracam do poczatku, ze znam innych facetow i wiem o co im glownie chodzi. Ogolnie jest b dobrze miedzy nami. Przez caly zwiazek mialem moze 2 takie wypadki ze kobieta mnie zaczepiala, wtedy to moja wina tez i tu jest moja wina, faceci w tym wypadku sa przegrani.

Gość rodo
bo ja się właśnie tak często zastanawiam, czy pozwolić dziewczynie iść samej z koleżanką na imprezke... stanowczo twierdzi, że idzie się tylko pobawić, a ja coś nie za bardzo w to wierze :/

rodo - przede wszytskim kobieta sie powinna dobrze bawic ze swoim facetem... niedopuszczalne jest ze sie bawi dłużej niz jeden-dwa tanńce z innym.. no i najlepiej nie tracic czujnosci co sie wokół dzieje zeby z reka w nocniku sie nie obudzić :P

Gość rodo
osobiście też nie lubię jak moja dziewczyna wdaje się w jakieś gadki z facetami... wkurwia mnie to strasznie i nie dziwie sie autorowi tego tematu

"rodo bo ja się właśnie tak często zastanawiam, czy pozwolić dziewczynie iść samej z koleżanką na imprezke... stanowczo twierdzi, że idzie się tylko pobawić, a ja coś nie za bardzo w to wierze :/ " a niech cie ręka boska broni chłopie :D jak ci na niej zależy oczywiscie ;) kobiety sie samej nie puszcza na imprezy no chyba ze masz zaufanych kolegow tam i wiesz kto bedzie... a na pewno pod zadnym pozorem do klubu :P :P

Gość rodo
no a co jeżeli ona lubi się dobrze bawić? tzn sporo czasu spedzać na parkiecie... a ja np tego nie robie za bardzo, bo szczerze nie potrafie i nie sprawia mi to przyjemnosci... to nie mam mozliwosci dobrze bawic sie z nia :(

"MarcinD Tak, wracam do poczatku, ze znam innych facetow i wiem o co im glownie chodzi. Ogolnie jest b dobrze miedzy nami. Przez caly zwiazek mialem moze 2 takie wypadki ze kobieta mnie zaczepiala, wtedy to moja wina tez i tu jest moja wina, faceci w tym wypadku sa przegrani. " nie smęć chłopie tylko jaja miej i stuknij taką chętną na boku ;) :D :P

Gość rodo
tak czy siak jest lipa... najlepiej przykuc do kaloryfera kajdankami i wtedy mozna byc spokojnym ;)

Gość MarcinD
Dam wam przyklad drugi, byla na czat z jakims znajomim, ciagle tez problemy przez to, mowilem jej ze on cos od Ciebie chce. W koncu wkurzylo mnie to i przy niej, napisalem przez czat "daj mi email swojej dziewczyny i ja do niej tez bede pisal tak jak ty do mojej", juz nie odzywal sie, bo ktos jego przylapal. A ona, on jest tylko mily Dziekuje za wsparcie od innych ktore to rozumiejaja.

"rodo no a co jeżeli ona lubi się dobrze bawić? tzn sporo czasu spedzać na parkiecie... a ja np tego nie robie za bardzo, bo szczerze nie potrafie i nie sprawia mi to przyjemnosci... to nie mam mozliwosci dobrze bawic sie z nia " to sie robi to tak ze idziesz z nia i kumplem - ty sobie siedzisz pijesz piwko i gadasz z kumplem majac oko co ona robi no ale oczywiscie od czasu do czasu musisz sie z nia pobawic! no i na poczatku zaznacz ze ty z nia przyszedles zeby od razu goscie do niej nie startowali, tzn. potańcz z nia i za reke trzymaj, pocałuj, po tyłeczku poklep...ew. jak ci nie pasi taka laska to wymieniasz na taka z kościoła albo biblioteki ;) :P :D

Gość rodo
moze masz chlopie taka dziewczyne co lubi byc adorowana i bajerowana przez chlopakow... moja tez troche taka jest i najlepiej to... sam nie wiem co bym jej zrobil :P

Gość kasik kasik
zapraszam na chwile relalsu do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com.