Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinD

Czy kazdy facet ktory jest z ladna kobieta to zawsze bedzie mial problem ?

Polecane posty

Gość MarcinD

Mowie o tym ze zawsze kazdy jego kobiete bedzie zaczepia, nie ma jak z tym walczyc, bo facet zawsze bedzie wygladal ze proboje swoja partnerke ograniczac i jest zazdrosny. Czy tylko mozna z tym pogodzic ?

Gość frufru
znajdz sobie brzydką. a serio - rozwiązanie jest proste - nie miej pretensji do dziewczyny ze ją zaczepiają (w końcu to nei jej wina) i jest OK. do kolesi zaczepiających mozesz miec pretensji ile tylko zechcesz.

Gość MarcinD
Moge zakceptowac tak, ale jak ona nie widzi tego i mowi ze oni tylko sa "mile", i rozmawia z nimi itd Co ja mam wtedy myslec, ze jest naiwna, nie chcem wygladac ze zabraniam jej rozmawiac z innymy ludzmi, ale tak to juz chyba jest, facet zawsze bedzie przegrany w takiej sytuacji :(

nie rozumiem o co masz pretensje, o to ze ktos ja zaczepia? moglbys sie martwic jakby ona zaczepiala, a to ze rozmawia z nimi to chyba nic zlego, co? to ze rozmawia nie znaczy ze Cie zdradza :) spokojnie, a jak tak bardzo Cie to boli, to moze po prostu powiedz, że takie sytuacje wzbudzają w Tobie niepokój, może że sie o nia boisz, ze w koncu przez to ze dla wszystkich jest taka mila, cos jej sie stanie, itp. wymysl argument, i popros i zmniejszenie swojej uprzejmosci do facetow ktorzy ja zaczepiaja :)

Gość frufru
a co, ma sie do nikogo nie odzywac?? poki rozmawia z nimi normalnie to jest OK. nie podrywa, nie uwodzi, nie rzuca uwodzicielskich tekstów... wiec w czym problem? ze w ogole wydaje dzwieki?./.. przesadzasz stary.

frufru - on nie przesadza... a ona jesli jest lojalna wobec niego to nie powinna w ogole reagowac na zaczepki...

Gość MarcinD
To nie ze nie moze z nikim rozmawiac, tylko o czym rozmawia. Kolejny raz slysze of niej ze jakis facet jej opowiadal o swoim zyciu, ze to ze tamto. Rozumiem ogolne rozmowy ale czy to nie jest obowiazek kobiety zamknac takie rozmowy jak wyczuje ze facet moze jej podrywa. Pozniej tylko pyta mnie, o co chodzi, dlaczego twoj humor sie zmienil. Wtedy lepiej to przegrysc i nic nie mowic. Ale to mi sie nie podoba, jak naj lepiej podejsc do tego.

"Rozumiem ogolne rozmowy ale czy to nie jest obowiazek kobiety zamknac takie rozmowy jak wyczuje ze facet moze jej podrywa." oczywiscie ze tak... jezeli ona tego nie rozumie ze jestes zazdrosny to powiedz jej jakby ona sie czuła jakbys jej opowiadal ze zaczepiaja cie obce dziewczyny i wciagaja w gadke...

frufru i MarcinD - powiem wiecej - ona jezeli jej na Tobie zalezy to powinna sie wręcz skarżyć ze ja obcy faceci zaczepiają a nie opowiadac o tym jak to fajnie jest :o

jesli ona za bardzie sie tymi zaczepkami nie podnieca nie uderza jej od tego d glowy, to tylko si cieszyc:P

jezeli ona tego nie zrozumie ze Ciebie to denerwuje to znaczy ze jestes chłopie zwyczajnie w rezerwie... i lepiej daj sobie spokoj z taką dziewczyną...

seti, to ze zaczepki plci przeciwnej sa przyjemne bo łechcą ego to jedno ale opowiadanie o tym chłopakowi to jest zwyczajny nietakt, nie uwazasz???

jezeli ona tego nie zrozumie ze Ciebie to denerwuje to znaczy ze jestes chłopie zwyczajnie w rezerwie... i lepiej daj sobie spokoj z taką dziewczyną... popieram

a moze ona nie widzi w tym w ogole problemu moze nawet nie zdaje sobie sprawy z tych zaczepek;)

moze tak naprawde ma niska samoocene i nie odbiera tego jako podryw, komplementy i taktuje tych facetow obojetnie , jak z nimi rozmawia to po post dlatego ze jest mila

Gość MarcinD
Okay dziekuje Kwiatek, trudno czasamy zauwazyc czy to ja reaguje zle czy moze ona zle rozczytuje sytuacje takie i zachowuje sie troszeczke nie tak. Wlasnie bylo tak ze kilka razy jakas kobieta zaczela ze mna rozmawiac i pozniej byly pytania, a jak ona wygladala, kto zacza pierwszy rozmawiac itd.. Wiadomo ze kobieta ma wiecej takich sytuacji a facet jest jakos zawsze winny :)

MarcinD - ano nie daj sobie winy wmówić 😠 to jest zwyczajne robienie wody z mózgu facetom przez kobiety... poprobuj ja uswiadomic pare razy ze źle sie czujesz i przytocz jej swoje sytuacje od razu :) powinna zajarzyc o co chodzi a jak nie to... patrz moj post z 14:46 :P moze tez byc tak ze ona troche naiwna jest-zalezy ile ma lat i jakie doswiadczenie w relacjach damsko-meskich...

Gość frufru
kwiatek, zależy czy to sa zaczepki, bo ja mam wrażenie że dla autora zaczepką będzie "dzień dobry" :) opowiadanie o swoim życiu nie jest podrywem. a słuchanie tego nie jest nielojalnością.

Gość frufru
jakby Ci nie powiedziała że ktos tam jej coś opowiedział toby było że coś ukrywa i że te ładne to zawsze zdradzają :P

Gość MarcinD
"jak z nimi rozmawia to po post dlatego ze jest mila" Tak czasamy jest, ze uwaza ze jest mila, i nie widzi tego, jako facet znam facetow i jak opowiada mi o rozmowie bo jestesmy na jakims temacie, n.p. mowila mi ze w samolocie jakis facet mowil jej ze ma dosyc pracowac w miescie i ze woli prace tu czy tam .... to ja mysle sobie wtedy ???? jaka to rozmowa byla, dlaczego taki facet czuje ze moze do mojej dziewczyny o takich detalach rozmawiac i dlaczego on mysli ze to jej interesuje ? Czy ona na to pozwala czy co ? Pozniej mowi to jest okay bo on powiedzial ze ma dziewczyne ktora czeka na niego na lotnisku... hmm okay jest .... ciekawe czy byloby okay jak ja zaczalemby jego dziewczyne zaczepiac.. i rozmowa idzie tak w kulko :(

frufru - ale zastanow sie. masz chłopaka i on ci co troche opowiada ze jakas tam laska go zaczepiała i sobie fajnie gadali. nie powiesz mi ze nie poczujesz ukłucia zazdrości jezeli ci na chlopaku zależy :) i odpowiedz sobie na pytanie czy chcialabys sluchac tych opowiesci (tzn. faceci sa nieraz bardziej zaborczy i zazdrośni ale nie jest to regułą...)

Gość MarcinD
- - zależy czy to sa zaczepki, bo ja mam wrażenie że dla autora zaczepką będzie "dzień dobry" Wlasnie tu jest argument, jako facet to musze siedzic cicho bo juz "zazdrosny", "nie pozwalasz mi rozmawiac z ludzmi", nie mozna wygrac z tym..

MarcinD - hehe tu wchodzimy w niuansiki ;) moze ta twoja dziewczyna jest generalnie osoba otwarta do ludzi a ze sie podoba to faceci gadaja do niej... no ale zabronic na pewno jej nie powinienes niczego - mozesz ja uswiadomic ze niezbyt dobrze sie czujesz sluchajac co ona mowi-mozesz jednak dostawac potam odfiltrowane historie albo przemilczane ;) w sumie nie wiadomo co lepiej zrobic ;P

Gość bez obaw ziom
rozmawiaj z nią dużo, to nie będzie potrzebowała kontaktu z innymi facetami

Gość frufru
aaaaaaaaaaa no weź poczytaj co on właśnie napisał :) normalna zwykła rozmowa a tu problem!! moj luby pracował do niedawna w Reserved i laskom ciuchy wybierał. pewnie nieraz odpowiadał na pytania "dobrze leży na biodrach?", "czy mi w tym ładnie?" itd. jakbym miala sobie tym glowe zawracac tobym chyba umarła na serce :)

najlepiej to na chłodno poobserwuj ja z oddali jak ona sie zachowuje np. na imprezie w stosunku do obcych facetow.... to ci powinno duzo dac do myslenia co moze byc w przyszlosci z wami...

n.p. mowila mi ze w samolocie jakis facet mowil jej ze ma dosyc pracowac w miescie i ze woli prace tu czy tam .... to ja mysle sobie wtedy ???? jaka to rozmowa byla, dlaczego taki facet czuje ze moze do mojej dziewczyny o takich detalach rozmawiac i dlaczego on mysli ze to jej interesuje ? Czy ona na to pozwala czy co ? mysle ze jestes chorobliwie zazdrosny:)

frufru - ale ty mowisz o sytuacjach zawodowych :P a on o przypadkowych gadkach :P to jest co innego - nie mieszaj tak tego :P