Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21

nie chce slubuu

Polecane posty

Gość mcmer
Ile masz lat i ile ze sobą jesteście dzieci są planowane bo ja nie wiem co zrobiłam jak bym była w ciąży bo ja tez niemam pracy doświadczenia zawodowego szkolę kończę w tym roku maturę pisze która pewnie nie zdam ale pójdę do pracy od czerwca zacznę odkładać pieniądze by mieć na ślub bo to jest moje marzenie mieć piękny ślub za moje pieniądze a nie rodziców bo jak bym wpadła to by był ekspresowy niestety dlatego sie nie kocham na razie z nim a co do ciebie po ślubie sie zmieni ale na lepsze jego nazwisko będziesz miała i poczucie że oprócz dzieci coś cię łączy a 7 lat jest podobno najgorsze

21 - tka jak podejrzewałma - większość tkaich problemów rozchodzi sie o brak własnego kąta. I widzisz, skoro on Cię przytulił, to znaczy, że nie jest jeszcze aż tak źle, skoro choć raz dało się normalnie pogadać to znaczy, że jest szansa na zupełne dogadanie sie! Nie trać nadziei, prób, WALCZ kobieto, nie poddawaj się :) my tu trzymamy za Ciebie kciuki, w razie pytań pisz, spróbujemy wszyscy wspólnymi siłami jakoś Ci pomóc :)

Sekataa dokladnie masz racje , wszystkie problemy rodza sie glownie z powodu nie mieszkania razem , osob trzecich ich wplywu i tak dalej .... alee bede walczyc , skorooo czujee w serduchuu ze tak wlasnie chcee:) dziekii babeczki

Gość jestem bez konca
autorko..nic sie nie martw. nie kazdy musi ulegac tradycji. ja slubu tez nie chce i basta. nie pomogly prosby grozby. od 6 lat żyje w szczesliwym konkubinacje, swojego faceta z zgodnie z prawda przedstawiam jako konkubenta. mamy domek z ogródkiem, dwoje dzieci, psa i dwa koty, upowaznienia wszelkie do reprezentowania drugiej osoby. ślub nie jest konieczny do szczescia :)