Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla sasiadka

rodzice sie na mnie wkurzyli bo nie witam sie z sasiadami ktorych nawet nie znam

Polecane posty

Gość zla sasiadka

jezeli wogole mozna ich nazwac sasiadami. mieszkaja 5-6domow dalej od mojego. ja ich nawet dobrze z twarzy nie kojarze:O a tu do matki dotarla wiadomosc ze sasiedzi uwazaja mnie za niewychowana bo im sie nie klaniam:O:O:O mowie dzien dobry osobom, ktorych uwazam za sasiadow i ktorych znam czyli tym, z ktorymi mam wspolny plot. czy rodzice i sasiedzi maja prawo sie oburzac? ja uwazam ze nie ale do nich to nie dociera...

Gość raczej nie bardzo
Jak nie znasz no to niby jak masz sie klaniac? Wszystkim ludziom, ktorych spotkasz w okolicy? no coz, nie Twoja wina.

Gość zla sasiadka
tak samo sadze, to ze mieszkamy na jednej ulicy nie oznacza ze trzeba sie od razu klaniac! gdybym ich chociaz znala. a rodzice mowia ze im jest wstyd za mnie:O swoja droga jacy wredni ludzie mieszkaja na mojej ulicy, i jak plotkuja bo jakas dziewczyna im sie nie klania:O

Gość NieGrzecznaAga24
hehe dobre:p olej to

Gość zla sasiadka
wkurza mnie ze rodzice tak bardzo przejmuja sie tym co inni powiedza. zyje sie dla siebie a nie dla innych ludzi. i przez to mnie mecza caly czas. eh..

Ja mowie \"dzien dobry\" tylko sasiadom z klatki. Innych nie znam, zreszta nawet juz tych z klatki dobrze nie znam, bo odkad sie wyprowadzilam 10 lat temu to wprowadzili sie jacys nowi. Wypada mowic \"dzien dobry\" sasiadom, ale raczej tym najblizszym, ktorych czesto spotykasz, a nie wszystkim ludziom z ulicy, bez przesady. Ludzie to sa naprawde przykrzy.

Gość zla sasiadka
wogóle wiekszośc sąssiadw ma takie robotniczo-chłopskie gęby - ja miałabym sie zniżac do kłaniania się pospólstwu ? :P

nie przejmuj się :) ja nawet we własnej klatce mam część takich osób, z którymi nigdy w życiu słowa nie zamieniłam i nie kłaniam się im. w szczególności chodzi tu o lokatorów, którzy wprowadzili się stosunkowo niedawno, tak do kilku lat wstecz. nigdy się z nimi nie zapoznawałam, przez większość czasu nawet nie znałam ich nazwisk - więc dlaczego miałabym się kłaniać obcym ludziom tylko dlatego, że przypadkiem mieszkają w tej samej klatce?

Gość drrtryrt
to ci co zglosili to twoim rodzicom to jakies pewnie stare sfrustrowane mohery...nie przejmuj się ;)

jak ktos nowy wprowadza sie do naszej klatki to powinien pierwszy zaczac mowic dzien dobry jesli juz koniecznie chce :O

Gość zla sasiadka
zla sasiadka wogóle wiekszośc sąssiadw ma takie robotniczo-chłopskie gęby - ja miałabym sie zniżac do kłaniania się pospólstwu ? prowokacja🖐️

Gość no nie wiem w milych
dzielnicach na swiecie , gdzie mieszkalam wszyscy witali sie przynajmniej usmiechem, czesto tez sie klaniali, mnie tez zaczeli, jak sie pare razy pojawilam. Nieznani ludzie - to mily zwyczaj. Od tej pory klaniam sie ludziom znanym z widzenia, o ile oczywiscie widze aprobate w ich oczach, w ten sposob zyskalam juz wielu znajomych. Nigdy nie szkodzi uklonic sie na zapas, zwlaszcza komus starszemu.