Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość live is do dupy

zawsze wiatr w oczy

Polecane posty

Gość live is do dupy

moje zycie jest przejebane!! studiuje mam sesje, 7 egzaminow, 2 zaliczone, 1 w plecy i 4 przedemna, jeden jutro.. nie bylo by w tym nic nadzwyczajnego ale kirwa ja mama dosc nie dosc ze tej zjebanej nauki, nadomar zlego chora jestem , mam 38 stopni goraczki i musze kurwa wkuwac do jakiegos jebanego egzmaminu, bylam u lekarza, dal mi zwolnienie, i co z tego, jak trzba miec zwolnienei od scpecjalstya aj amma od zwyklego rodzinnego najlepsze w tym wszytkim jest to ze nie mama zadnego wsparacie u nikogo, moj zajebisty chlopak jest wielce obrazony o to ze ja si enie chce spotkac i nei mam dla neigo czasu!!!!!! ja pierodle, a on mowi ze mnie kocha najlepsze jest to ze doskonale idiota wie ze mam sesje i w hoooj nauki!!! wiec przychodzi sobie z laptopem do mnie i se gra, jak ja mam sie qrwa q takich warunkach skupic, bo on sie musi jakos odstresowac, na hooj mi on potrzebny gdy sie ucze z jego pierdolonym grami???? mam tak dosc ze czasem mam ochote rzucic to wszytko w cholere!!!

Gość live is do dupy
i tak nie liczylam na to ze ktos napisze cos madrego chociaz wyrzucilam sobie z siebie wszystko co zle

Gość deser satino
Ja pier** myślisz że tylko ty masz sesje? co ty kurwa tylko ty w tym kraju studiujesz?zamiast siedzieć na tym durnym forum to idź sie łajzo ucz. Marudzić to kazdy potrafi, a faceta z grami przepędź, chyba potrafi zrozumieć że musisz sie uczyć, a chora jesteś bo pewnie po imprezie z dupą na wierzchu sie chodziło. nie współczuje ani troche ;/

Gość live is do dupy
wszyscy jestescie zajebisci!!! dzieki za tak przecudowne wsparcie!!!!! dla twojej wiadomosci to osttanio an imprezie bylam-- sylwestrowej!!! zarazilam sie bo na stancji wszyscy chorzy!! qrwa, nie mowie ze jedyna sesje zdaje popaprancu i kurwa nawet tobi i najgorszemu wrogowi nei zycze zebys znalazl sie wtakiej sytuacji!!!

Gość live is do dupy
niew iedzialam ze wszyscy ludzie sa przepalnieni takim jadem:O dobic lezacego, tak najlatwiej

Gość dziweczyno
ile masz wdzięku kobiecego:O Myślisz, że używając takich słów jesteś cool ?

Gość dziweczyno
a ja Ci współczuję. Domyślam się, jak kipesko teraz się czujesz

Gość verruckt
nie martw się. To tylko przejściowe klopoty. Gorączka minie a egzaminy w końcu zadasz. Nawet jak coś teraz pójdzie nie po twojej myśli to w końcu uda się. Pomyśl sobie czy to co teraz przeżywasz będzie miało jakies znaczenie za rok albo dwa?? Głowa do góry.

Gość dziweczyno
a ja Ci współczuję. Domyślam się, jak kiepsko teraz się czujesz

Gość live is do dupy
na codzien nie uzywam tego typu slownictwa ... heh po co ja to pisze, i tak nikt nie uwierzy jestem na skraju wykonczenia psychiczno - fizycznego i tak tego nikt nie pojmie bo najlepiej zwyzywac osobe z problemami i to jest nnajgorsze w ludziach nie potrafia pomagac jedynie krytykowac

Gość live is do dupy
dziweczyno verruckt dzieki za slowa otuchy🌻

Autorko topiku - spodziewalas sie na tym forum wypowiedzi bez krytyki? Heh, smieszne, ze jeszcze ktos w to wierzy :P Na marginesie - wspolczuje ci, i mam nadzieje, ze przetrzymasz to wszystko. Zycie nie jest rozowe, niestety.

Gość live is do dupy
no az takiego najazdu na mnei sie nie spodziwalam i tego typu krytyka nie jest napewno konstruktywna.... co najwyzej dobic moze i zeby tak krytyka miala chociaz jakies podstawy:O

Gość verruckt
naprawde dasz sobie rade..pomyśl sobie ze jestes dzielna i że jeżeli przterwasz to teraz i pokonasz trudności to będziesz silniejsza na przyszłość i jeszce ile satysfakcji za hard ducha. Trzymam kciuki

Gość małasmutnakrólewna
ja zawsze w takich przypadkach myśle sobie że niektórzy mają gorzej a dają radę, to czemu ja nie mam dać? w zeszłym roku na zimowej sesji miałam 6 egzaminów, same ścisłe i ekonomiczne przedmioty wymagające sporej dawki nauki, w domu był horror, uciekałam do koleżanekgdzie przecież nie będę narzucać ciszy w domu bo bylam gościem, chłopak w ogóle mnie olewał, miałam ciągłe zapalenie zatok a dałam rade bo taki cel sobie postawiłam i nie dałam się przeciwnościom ;) zawsze do przodu ;) chłopakowi wytłumacz albo słownie, a jak to nic nie da to ręcznie :P

Gość live is do dupy
ja probuje byc silna, probuje caly czas.. leze z lekarstwami i notatkamiw lozku staram sie jak mozge to wszytko ogranac, momaentami brakuje sil po prostu...:(zycie nei jest latwe, wiem , prekonalam si eo tym wiele razy, najgorsze ze ta choroba mnei dopadla i ta goraczka, strasznei ciezko mis ie skupic na nauce:O

Gość verruckt
jesli mogę jeszce coś dodac to moze za duzo się skupiasz na tym iż czujesz złośc. Nerwy zabierają dużo energi. Zrób sobie plan działania i powoli go realizuj. Pozatym choroba nie jest twoją winą i ciężko siłą woli pokonać dyskomfort wywołany gorączką i dlatego aż tak też się może nie spinaj na całego bo czasami przynosi to gorsze efekty.

Gość studentkaaaaaaa
wiesz co śmieszna jesteś! tak na prawde to jest tylko i wylacznie twoja wina! ty do tego dopuscilas! a teraz wielce bluznisz i wyzywasz na ten swiat! otoz: gdybys caly semestr systematycznie sie uczyla materialu, z wykladu na wyklad z cwiczen na cwiczenia na pewno by takiego problemunie bylo!!!!! przed egzaminami spokojnie bys sobie tylko powtorzyla posiadana wiedze :P :P :P ale że się było leniuszkiem to teraz są skutki ha ha ha

Gość live is do dupy
tu wlasnie chodzi o powtorki a nie o nauke od poczatku droga kolezanko studentko!!! posmiej sie ze meni, moze ci ulzy:O

Gość małasmutnakrólewna
mi też było ciężko z tym upierdliwym bólem głowy od zatok ale jak zagłębiałam się w statystyke czy matme to jakoś przestawałam myśleć o tym, że boli :P usystematyzuj sobie nauke, zrób herbaty, weź aspiryne, pod koc ale nie leżeć bo sie zaśnie :P

Gość studentkaaaaaaa
sama zaprzeczasz dziewczyno sobie :) gdybys umiala materiał to powtórka z calego semertu to jest raptem godzina, dwie wiec w czym tu problem echhh

Gość verruckt
autorko tematu: naprawde tracisz niepotrzebnie czas na dyskusje:( skoro to powtórki to tym łatwiej. Wyłącz komputer i skup sie tylko na nauce a wydajnosc bedzie o wiele lepsza niż niż przy robieniu kilku rzeczy na raz.

Gość live is do dupy
mam ochote trzasnac studentke w glowe, nie studiuje jakeijs polonistyki tylko biotechnologie!!!! kierunek scisly gdzie jest w hooj wszystkiego!!!! rzeczywiscie, neta wylaczam, kompa nie bo czesc materialow do nauki mam na nim dzieki malasmutnakrolewno!!! za wszytie pozyteczne rady 🌻

Gość małasmutnakrólewna
nie ma za co ;) powodzenia na egzaminach! :) a co do systematycznego uczenia się - ja mimo że staram się na bieżąco czytać materiały z wykładów to i tak przed egzaminem mam sporo nauki, nieraz egzamin jest z dwóch semestrów i nie pamiętam niektórych szczegółów, definicji ktore były rok temu i nie przewinęły się przez ten czas, więc rozumiem że można mieć dużo nauki; wiem po sobie jak wkuwałam prawo na nowo bo mi się numerki art. myliły :P wszystko jest do zdania tylko trzeba w siebie wierzyć :)