Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egmerag

spiep**ylam randke ? /

Polecane posty

Gość egmerag

od wczoraj ciagle o ty mysle i nie moge przestac. mam sto tysiecy roznych wyrzutow sumienia co do wczorajszego spotkania z nowo poznanym chlopakiem. mysle, ze mozna to nawet nazwac randka. umowilam sie z obcokrajowcem, ktorym rozmawialam po angielsku - zawsze szlo mi to swietnie, wczoraj zas ciagle zapominalam slowek, zawieszalam sie, a moj akcent brzmial jak mowa ukrainskiej prosytutki. no nic, pomijajac to, jest tyle rzeczy, ktore chcialabym zmienic ... dobrze mi sie z nim gadalo, mial swietne poczucie humoru i jest inteligentny, za to ja mialam dziure w glowie. to on zadawal mi pytania, ja robilam to rzadziej. przeszlismy sie na dluzszy spacer, a ja durna musialam pilnowac czasu, bo jestem pod "opieka" wujostwa, z ktorym ustalam sobie godzine policyjna :P wiadomo, wytlumaczylam mu o co chodzi, ze nie mam za duzo czasu i tak dalej, ale mimo wszystko przez ten pospiech bylam spieta i caly czas liczylam kazda minute - ale tak, zeby nie zauwazyl. dalam sie zaprosic na chwile do jego akademika gdzie pogadalismy, a potem mnie odprowadzil. pozegnanie bylo malo czule, patrzylismy sobie w oczy i usmiechalismy sie do siebie, ale skonczylo sie tylko na tym, ze tj. mnie poklepal, jakby delikatnie objal w pasie, baj baj i po sprawie. napisal jeszcze wieczorem smsa, bo mu mowilam, zeby dal mi znac w sprawie, ktora mial zalatwic, a ja chcialam wiedziec, jak mu tam poszlo. potem napisalam do niego jeszcze pare razy i na tym koniec. chcialabym sie jeszcze z nim spotkac, ale nie wiem, co zrobic. jeszcze tylko dodam na koniec, ze z poczatku nie wiedzial, ile mam naprawde lat, bo podalam mu wyzsza liczbe, zeby mniej wiecej sie z nim zrownac. zapytal mnie o prawde, to mu powiedzialam. boje sie, ze patrzy na mnie inaczej przez roznice wieku, nie tak duza, ale jednak.

Gość spieprzylas po calosci
:o:o

Gość egmerag
no dobra, ale powiedz mi dlaczego. i moze jakiejs rady udziel...

No i co tu spieprzyłaś? Kobiety tak siezachowują na randkach i faceci sa do tego przyzwyczajeni. Nie obchodzi go twój akcent, słówka czy co innego, tylko wygląd i to co masz między nogami. Twojefgo charakteru jeszcze nie zna. Może trochę prymitywnie brzmi, ale taka jest prawda. Nie masz się czym przejmować. jeśli będzie chciał się spotkać, to się odezwie. I raczej to zrobi. Dla niego randka była normalna.

Gość egmerag
pozwalam sobie podniesc temat :P

Gość egmerag
up

Gość joozio
tak spieprzylas randke, nie dalas sie zaciagnac do luzka w akademiku.. jak moglas to zrobic. jestes zla kobieta, po co mu taka

Gość egmerag
podnooooszę

Gość egmerag
znowu up, no prosze :(

Gość amant z Baru mlecznego
o co tym razem?

Gość napirek
nie kumam chodzi o wiek :( jak nie dzieli Ciebie od niego z 2 dyszki to luzik .Najważniejsze ,że się fajowo gadało a nie ,że miałaś tam jakiś akcent no chyba że powiedziałaś że jesteś angielką a miałaś faktycznie białoruski np :D