Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pelnia Ksiezyca

Jak powinien wygladać Twój wymarzony meszczyzna?

Polecane posty

Czy powinien miec zasobny portfel?Czy powinien byc czlowiekiem sukcesu?Cz moze kims poularnym?Jakie cechy powinny go charakteryowac?Czy powinien byc wspanialy fizycznie? Czy powinien byś facetem,przy którym każdy poranek będzie szcześciem i spełnieniem poszukiwań tego jedynego.....odnoszacego sie z szacunkiem do swej księżniczki.............................?

Gość asddsas
no ten dla ciebie to chyba tylko kasa i bmw... zajrzyj do słownika jak pisze się "meszczyzna"....

powinien po prostu mnie kochac, byc dobrym czlowiem, szanowac mnie, i sprawiac ze codziennie rano budzac sie u jego boku bede sie cieszyc zyciem i tym ze go mam :)

Powinien byc wyzszy ode mnie i troszke starszy. Dobre maniery i kultura osobista to podstawa. Najlepiej zeby mial bujne wlosy, bez zadnej lysiny. Zadbane zeby i sympatyczny usmiech. Zadbana cere. Zeby chodzil czysto ubrany i pachnial fajnymi perfumami. Musi byc inteligentny, musi miec to cos. No i prace musi miec, nie wazne jaka, byle tyko byl niezalezny finansowo. Musi byc obyty, oczytany, madry i rozsadny, troskliwy, konkretny. I to wszystko.

Gość o cholerka cholerka
jak mosz i nie mosz... co zadajesz gupie pytania?

>> powinien po prostu mnie kochac, byc dobrym czlowiem, szanowac mnie Gdyby taki był, to po czasie poczuła byś się za dobrze i byś go zdradziła. Znacznie lepiej być dupkiem :classic_cool:

Gość CzinaGirl
Moim wymarzonym jest mój chłopak;)Zakochanie od pierwszego wejrzenia,z wzajemnością.Poprostu uczucie jakby nagle Cie piorun uderzył w główkę;)A jaki jest??: -NAJCUDOWNIEJSZY NA ŚWIECIE;)