Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papamorgana

w co się bawić z dwulatkiem?

Polecane posty

Gość papamorgana

w co się bawić z dwuletnim dzieckiem? brakuje mi pomysłów jestem opiekunką i chciała bym aktywnie spędzać z dzieckiem czas. Dziewczynka jeszcze słabo mówi, za to jest bardzo energiczna.

Gość a mi na nic nie szkoda
wpisz w googlach zabay z dwu latkiem i wyskoczy ci w cholere pomysłow:D

w klocki. my budujemy z klocków zagrody dla konika domki dla \"łosiołka\" wozki dla lalek... \"malulujemy \" kredkami i farbkami do malowania rekami lepimy kolegów z modeliny a potem gotuje zeby bylo twarde bawimy sie wodą i ludzikami little people. teraz mamy park wodny a jak nie bylo to uzywalysmy miski. tanczenie przy piosenkach dla dzieci. pieczemy ciasta i szykujemy salatki. fajna sprawa bo mala probuje róznych warzyw i mówi co jej smakuje. no i lalki- dom szkoła, lekarz fryzjer itd :) czytanie ksiazek

moj synus uwielbia rysowac ,ukladamy puzzle , gramy w pilke malujemy farbami :) pozatym chodzimy do parku i kilka razy w tyg do figlolandu to lubi najbardziej :) pozatym uwielbia pomagac w pracach domowych wyciera kurze podaje naczynia ze zmywarki :) pozatym klocki sa tez fajne :) wszystko poprostu :)

A co myślicie o takim pomyśle, żeby oddać takiego małego 2-latka na kilka godzin do przedszkola - tam na pewno będzie mógł się wybawić ze swoimi rówieśnikami, a do tego skorzysta na tym, bo jeszcze może się wielu pożytecznych rzeczy nauczyć.

polecam zestaw książek "zabawy fundamentalne 2" poszukaj na allegro, zasugeruj rodzicom zakup takich pomocy, fajne zabawy :)

My często wymyślamy różne zabawy. A to robimy żabkę z kubeczka, a to laleczki z tubki, a to samolot z butelki, obrazki z kaszy :) Zapraszam na blog mamalili.pl