Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyGaGa19

KONIECZNIE PRZECZYTAJCIE!

Polecane posty

Witam, mam na imię LadyGaGa i mam 23 lata (nie sugerujcie się nickiem). :) Jestem ostrą i niegrzeczną dziewczynką. :D Pracuję w budownictwie i lubię stawiać słupki. Do tego jest potrzebna jednak bardzo dobra zaprawa murarska. :) Z tym bywa różnie, dlatego szukam uprzejmego sponsora... :) Który Pan chętny? Zapraszam... :*

Gość BoB_budowniczy
to co to za robota?

Gość araaaa
Zainwestuj w krochmal :P:D

Gość araaaa
mam na imię stefa, lat 85, emerytka z jedna nogą, brudna ale kochliwa, mieszkam ws własnym M w Krakowie :P

Gość joozio
ladygaga, a ile bierzesz za przezucenie taczki piachu? i czy tynk umiesz klasc? mozemy sie dogadac

Gość ghdhdh
podaj to gg

Czy dałabyś mi szansę, poczuć jak to jest być blisko kobiety? Czy mógłbym liczyć na ciepły pocałunek i Twój delikatny dotyk? Czy mógłbym( nawet jeśli to nieprawda) poczuć że jest ktoś kto o mnie myśli i z kim mógłbym obejrzeć film, porozmawiać albo po prostu iść na spacer? Czy miałbym szansę zaprosić Cię na fajną i długą egzotyczną wycieczkę, gdzie mógłbym się cieszyć z Tobą tym, co razem tam odkrywamy? Czy raczej wchodzi w grę tylko nieczuły zimny i mechaniczny sex raz w tygodniu?