Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hondaa1995

Co robić?????!!!!

Polecane posty

Gość hondaa1995

Witam! Mam pewien problem, a konkretnie moja przyjacióka, chce jej pomóc, ale nie umiem...a więc do rzeczy. Mojej przyjaciółce bez przerwy dokucza jeden chłopak (jest chamski, arogancki i (za przeproszeniem) obleśna, sprośna świnia!) Na początku to były żarty, świnskie, chamskie żarty ale ona zna sie na nich, wiec nic z tego nie robiła. Ale żarty sie skończyły...hm...tzn w pewnym sensie, bo on dokucza jej ale oczywiście nadal żartem, ale są bardzo nie przyjemne, chamskie, obrazające strasznie ja i nieraz nawed jej mame, nie bede ich powtarzała, było ich duzo. To przestalo być zabawne! Chodzi wściekła na niego, a wśrodku napewno bardzo smutna i chce koniecznie cos z tym zrobic, chce jej pomóc, ale jak??????????????????????????????????? Błagam was, pomóżcie :)

Gość może niech zacznie
się do niego zwracać tak samo lub zacząć go ignorować

Gość hondaa1995
Próbowała, oby dwie opcje nic nie daly:(

No nie wiem ile masz lat ? ale nagraj go na komorke lub dyktafon i powiedz ze jak nie skonczy to pojdziesz na policje i zglosisz nękanie.mozesz tez zglosci rodzicom i w szkole.

Gość hondaa1995
Hm...nie wiem, może to i dobry pomysl, ale kiedys na wywiadowce mama kolezanki odezwala sie na ten temat, na następny dzień bylo jeszcze gorzej, bo on mial do niej zal. Ps. Mam 14 lat. DZIEKUJE:)

Gość hondaa1995
MYŚLAŁYŚMY NAD ZAMSZCZENIU SIE, ALE JEGO WŁASNĄ BRONIĄ (to jakis błedny związek frazeologiczny oczywiście :d nie wiem dokladnie czy tak brzmial...mniejsza z tym)

Gość hondaa1995
Błagam...pomóżcie, ja nie wiem co robić :( nie moge tego tak zostawić, od czego są przyjaciele?... Tylko szkoda, jak są mało pomysłowi, jak ja :(