Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladymakbet012343

ciąża?

Polecane posty

Gość kur waaaaaaa
A od małego to się życia erotycznego nie rozpoczyna.

Gość wredne małpy
ALE NIE TAKIM CHAMSTWEM NA NIĄ NAJEŻDŻAĆ

Gość wredne małpy
WIDZE że zrozumiałas moje pytanie !!!!!!!!!!1

Gość kur waaaaaaa
Ej no trochę mnie na początku poniosło ale pomiędzy prawda była ukryta

Gość wredne małpy
widze że Cie skrucha bierzę :) a forum to właśnie po to jest założone, aby się pytać i udzielać informacji, to nie wiem czym sie tak oburzałyście

Gość kur waaaaaaa
Nie, nie bierze mnie skrucha, owszem po to jest forum aby pytać, no ale pytanie o wydzielinę na majtkach i o ty czy ktoś jest w ciąży? Tego tutaj nikt się nie dowie. Od tego jest lekarz, ew. test

Gość wredne małpy
masz racje ale nie wierze w to że ty nie pytałas sie na początku "o nic"

Gość kur waaaaaaa
Nie o to czy mogę być w ciąży. Tak jak napisałam wyżej, po 3 dniach gdy nie dostałam miesiączki bez porozumienia z nikimkolwiek kupiłam sobie test. Pytać można ale o wydzeliną na majtkach?

Gość wredne małpy
każdy pyta sie o co chce nie każdy jest taki odważny jak Ty, wiec nie ma po co sie wkurzać

Gość wredne małpy
a tak poza tym: jak tam Twoja dzidzia

Gość kur waaaaaaa
A Ty z tego co widzę, to w niczym jej nie pomogłaś tylko się ze mną wykłócasz, więc o co chodzi? Ja przynajmniej jakieś rady jej dałam, a może Tobie?

Gość kur waaaaaaa
Moja dzidzia to już ma 4 lata, czyli już nie taka dzidzia

Gość wredne małpy
ja jestem za stara żeby mi w takich sprawach radzić mi chodziło o Wasze zachowanie

Gość wredne małpy
to masz fajnie

Gość kur waaaaaaa
Ta penara to do mnie jak sądzę? Tak napewno w ten sam sposób podchodzę do swojego dziecka jak do jakiejś panienki z pytaniem o śluz na majtkach Współczuj komu innemu, dlamojego dziecka nie masz powodu

Pierwszze slowo twojego dziecka bylo KURWA? Nic dziwnego, mama ma taki bogaty slownik slow..

Gość kur waaaaaaa
Pierwsze słowo mojego dziecka było mama, kolejne to tata. Do tej pory ani razu nie powiedziała żadnego z tego typu słów, a to dlatego że ich poprostu nie słyszy. Jestem po studiach pedag. i uwierz mi wiem jak zachowywać się przy swoim dziecku. I nie przeklinam. Jak zdarza mi sie przeklnąć przy jakiejś znajomej, to ta patrzy na mnie ze zdziwieniem, bo tak rzadko mi się to zdarza, więc nie wmawiaj mi takich rzeczy o pierwszych słowach mojego dziecka. Bo seks też uprawiamy z mężem a ona nie, bo robimy to gdy przy nas jej nie ma.

Gość Żabolowa
Ku.....rwa. Rozumiem, że nick nie został wybrany przypadkowo? Bo pasuje do Ciebie jak ulał. Weź idź sobie walnij setkę na rozluźnienie macicy i nie wytrząsaj swoich nerwów na kimś, kto po prostu pyta. A kto pyta, nie błądzi. Mam nadzieję, że dotarło to do Ciebie i wrócisz tam, skąd przyszłaś. Nikt Ci nie każe włazić na ten topic. Pozdrawiam.

Laski nie dramatyzujcie,tak to prawda forum jest po to zeby zadawac pytania ale na poziomie a nie wychodzic z kolorem sluzu na majtach,mozna bylo spytac w inny sposob a napewno by sie dowiedziala wiecej i tak to racja niech idzie do apteki i kupi test a wtedy bedzie wiedziec a nie zyc w zgaduj zgadula bo jedna powie ze jest w ciazy a inna ze nie!

Gość ona z olka
A Ty london girl 1, skoro tak Cię śmieszy pytanie dziewczyny, to po kiego wała tu włazisz? Weź ta swoją kumpelę Kur weeee i spadajcie stąd. nie rozumiem takich ludzi. skoro uważasz, że to nie topic dla Ciebie, to tu nie właź i nie szukaj zaczepki.

a kto powiedzial ze szukam zaczepy,wyluzuj troche!!Laski zadajacej pytanie juz dawno nie ma a tu dyskusja godna oskara!

Gość ona z olka
powiem Ci tak - ja już z Tobą nie dyskutuję. Mówię Ci, znajdź sobie inne miejsce na swoje farmazony lądek girl 1. oj sorry, london girl1.