Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta *

Odchudzanie, skutecznie!!

Polecane posty

Gość Marta *

Produkty odżywcze wspomagające i przyspieszające odchudzanie. Błonnik rozpuszczalny i nierozpuszczalny Termogeny spalające tłuszcz Naturalna guarana Witaminy Niskokaloryczne substytuty posiłków Do każdego zakupy porada GRATIS Do zakupów powyżej 300 zł GRATIS Do zakupów powyżej 500zł Kosmetyk GRATIS!!! www.studiowellness.sklepna5.pl

Ja po zimie postanowiłam przejść na dietę, w dodatku zapisałam się na modern dance, żeby uzupełnić witaminy i mikroelementy piję Plusssz Up. jest też z guaraną która właśnie pobudza, pomaga w koncentracji i często działa wspomagająco przy dużej aktywnosci fizycznej i psychicznej. zawsze guarana była dla mnie lepsza niż np. kawa.

Gość szimondak
Skuteczne to znaczy bez efektu jojo. Tak właśnie postanowiłam się odchudzić leciutko bo 5 kg. Kupiłam już sobie pastylki chitinin extra które ograniczają wchłanianie się tłuszczu do organizmu. więc nie trzeba przechodzić drastycznej diety, do tego trochę ruchu i powinno być ok.

Gość darocr
Nie jedzcie chleba wogule to szybko schudniecie

Gość darocr
Nie jem chleba już kilka miesięcy ze wzgledów żołądkowych i zauważyłem że chudne schudłem już 5 kg jem wszystko z umiarem ale bez chleba czuje sie rewelacyjnie Tombak napisał w książce że mąka jest męką dla jelit coś w tym musi być.

Podobno Fosanic skutecznie zmniejsza łaknienie mama stosuje i jest zadowolona

Gość jak mnie wkurwiają takie temat

Gość jak mnie wkurwiają takie temat
zamiast siedziec i pisac ruszcie dupy i na rowery spaślaki