Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggdsgdsgds

laska mojego ojca jest moją rówieśniczką

Polecane posty

Gość ggdsgdsgds

raczej dziwka a nie laska:O Mój ojciec jest z 18 letnią dziewczyną, która ewidentnie jest z nim dla kasy. nie wystarczyło skur*** ze zdradzał moja mame i psuł jej zycie, to jeszcze teraz, na starosc znalazł sobie dupe do ruchania. Ale jaka! przeciez, aby tak wygladac, to trzeba miec kase. I to duzo. a mój ojciec ma jej wystarczajaco:O przepraszam, za wulgaryzmy, ale jestem taka wkurzona:O Moj brat niedawno brał slub, wiedzielismy,ze ojciec ma młodsza dziewcyzne, ale nie sadzilismy, ze bedzie ona w moim wieku, w dodatku nie sadzilismy, ze z nia przyjdzie. ona wylgada jak tania dziwka, owszem jest śliczna, ale przy tym oblesna i sztuczna. patrzyla na mnie z wyrazem wyzszosci i np gdy powiedziałam ze któregos tam dnia mam bardzo wazny wystep i gdy on powiedział, ze przyjdzie, to ona patrzac sie na mnie z chamskim usmieszkiem 'kochanie, nie zapominaj, ze juz tego dnia wybierasz sie ze mna na imprezke':O:O:O nienawidze go

Gość renu multi plus
współczuje;/ ja bym nadała solidnie ojcu i jego niunie bym nastraszyła,zeby sie odwaliła

Gość ggdsgdsgds
ale o czym ja mam z nim gadac? ja go nie chce znac i załuje, ze go poznałam. to on wpieprza sie w moje zycie kilka razy w roku i mysli, ze to wystarczy. nie rozumiem jego toku myslenia - wpycha mi kase i mysli, ze jest suyper tatusiem, a obraza sie, gdy jej nie biore i np. mówie do niego po imieniu (skoro nie zachowuje sie jak prawdziwy tata do dlaczego mam go tak nazywac?), nie chce do niego przyjezdzac (taak, i pomieszkiwac razem z ta dziwka) itp:O

Gość renu multi plus
no i dobrze nie odbieraj telefonów nie gadaj z nim ani z jego laską,moze zrozumie na starosc jak go pusci z torbami twoja macocha:p

Gość zolzaa
bierz kase i ignoruj go

Gość ggdsgdsgds
nie bede brała kasy, swoja dume mam:O a ta dziwka jest nnaprawde beszczelna - np. przy mojej mamie i przy nas jakies komentarze na temat ich zycia seksualnego:O albo do mnie ze mozliwe, ze bede miała drugiego brata bo ona sie juz o to stara:O

Gość jkkkll
a ile lat ma tatuś?

Gość no wyslij ktos odwazny
współczuję !!!!!!!!! :(

Gość jkkkll
a czemu mialby ja zostawic? jest mloda jedrna i chetna na harce:P

Gość renu multi plus
mysle ze dzizes krajst ma racje powiedz tacie ze nie musisz miec jego kase bo masz sponsora w podobnym wieku do niego :D:D

Gość mnkopl
---> Dżizes Krajst pomysł znakomity, ale nie walczmy tym samym mieczem... Autorko, dogadaj się z jakimś fajnym 40-latkiem - znajomym, kolegą z pracy, równym ojcem którejś z koleżanek i "wypożycz" go sobie na ten 1 raz, żeby przedstawić "swojego faceta" tatusiowi. Cel jest tak zbożny, że możesz czuć się w pełni rozgrzeszona ze wszystkiego. Tatuś pewnie przeżywa kryzys wieku 40-ki i troszkę się dowartościowuje, niestety nie pierwszy i nie ostatni (vide np sprawa Marcinkiewicza). Jeśli ojcu kompletnie nie odbiło (bywa, bywa...) i zachował resztki przyzwoitości na pewno zrozumie swój błąd...:)

:D Zrob tak, jesli znajdziesz takiego, ktory na to pojdzie:) To najskuteczniejszy prysznic dla tatusia. Tylko pokazcie sie przy tatusia kolegach albo kontrahentach:) Jak obciach to obciach.

Gość ggdsgdsgds
żartowałam :-) :-) :-) idę odrabiać lekcje

Gość ggdsgdsgds
ggdsgdsgds żartowałam idę odrabiać lekcje podszyw:O Tatuś ma prawie 50lat, ale wyglada na duzo młodziej, bo jest zadbany, fajnie ubrany, wypachniony...ale to nie zmienia faktu, przeciez ona wie ile on ma lat:O bo z kretynka sie dlugo nie da wytrzymac pobzyka i zamieni na inna mloda i jeszcze bardziej chetna tylko troche bardziej rozgarnieta On miał wieele kobiet:O ale zazwyczaj był piekne, madre i przynajmniej wydawały sie z klasa...a ta? wyglada jak gówniara spod klatki, której sponsor kupił drogie kolczyki:O Mnkopl - genialne...nie mam skad wziasc takiego faceta, ale cos wymysle. ciekawe co powie,o ile sie zainteresuje:O

Gość PROWOOOOKAACJA
2/10

Gość Sratatatatatatatatata
dokladnie:D glupia prowokacja:D jaka "piekna,madra"etc polecialaby na bogatego starca?!:D chyba tani paszczur z niskim ilorazem typu Jola Rutowicz :D

Gość ggdsgdsgds
to nie jest prowokacja:O mój ojciec nie jest tylko bogaym starcem (o ile starem nazwac go mozna):D Jest prawnikiem, elegancki i zadbany, przystojny - o ile trudno ocenic mi jego urode obiektywnie, to napewno różni się od wiekszosci ojców moich kolezanek:O

Gość mnkopl
to niekoniecznie musi być prowokacja. ja teraz potrafię udzielać "akceptowalnych" rad, bo minęło wiele lat od chwili kiedy sama byłam w takim związku. Niestety tak, chociaż nigdy nie byłam głupia wręcz przeciwnie. Tak wyszło, on oszalał, a ja smarkata po prostu nie umiałam mu "nie ulec". Dziś wiem, że to był błąd, chociaż ten kilkuletni związek wiele mi dał i nie chodzi o sprawy materialne, bo wcześnie byłam niezależna. No, i była to obustronna miłość, uwierzycie. Nie, nie żałuję, ale drugi raz (z obecnym rozumem i uczuciami) nie powtórzyłabym tego.

Gość mnkopl
oczywiście, że najprawdopodobniej tak będzie, ale teraz dopóki do końca się nie "rozszalał", może warto go trochę "okiełznać", może warto spróbować, chociaż obawiam się, że będzie to trudne... Skoro już zaczął i spodobała mu się taka forma dowartościowywania, niełatwo będzie to zmienić :)

Gość Twój tato jest prawnikiem
około 50? Znam dziewczynę właśnie która z takim sie związała i jest też bardzo młoda, moze to ta sama

Gość mnkopl
no wiem, wiem... ale jeśli gość ma trochę przyzwoitości i weźmie się za to własna córka (przecież na pewno ją kocha), może to nim wstrząśnie, może się po prostu zawstydzi i przynajmniej nie będzie się tak obnosił ze swoimi "miłościami". Mimo wszystko trochę to niesmaczne, nie mówiąc o relacji do mamy autorki. Z postu nie wynika, że to byłe małżeństwo. Warto wziąć też pod uwagę zawód faceta, w którym postawa etyczna uwiarygadnia profesjonalizm...przynajmniej powinno mieć to znaczenie.

tez znam taki przypadek tyle ze facet nie byl przystojny. to bylo laaata temu. zostal w Polsce z dziecmi a zona byla w stanach i slala pieniadze a on przygruchal sobie jakas 18tke i pieniazki szly na nia. zona nic nie wiedziala az jej ktos wyslal anonimowy list ze jezeli chce miec jeszcze do czego wracac to niech sie pakuje jak najszybciej i wraca bo pozniej to juz moze byc za pozno i o tym ze jej maz ma malolatke na boku. spakowala sie i wrocila. wyprowadzila go do jego kawalerki a sama zostala z dziecmi w ich mieszkaniu. pieniazki ktore dostawal juz nie przychodzily i dziewcze szybciutko sie zmylo a mezus z podkulonym ogonem do zony. w koncu mu wybaczyla i byli zgodnym i kochajacym sie malzenstwem kolejne 20 lat. tak ze jak dla mnie to mozliwe ze jakas 18tka poleciala na kasiastego 50cio latka :O

Po pierwsze nie wpadaj w panike, na wszystko jest rozwiazanie. wiesz moze gdzie on mieszka? pracuje jakich ma znajomych? a włąsnie co na to jej rodzice?

Gość ggdsgdsgds
Moi rodzice byli małżeństwem, ale rozwiedli się przez zdrady ojca (a oficjalnie - konflikt charakterów, ale kazdy dobrze wie o co naprawde biega; ja nawet przez przypadek widziałam mojego ojca w jednoznacznej sytuacji z jakas kobieta w samochodzie, gdy jeszcze byli małzenstwem:O:O:O). Jest chamem i świnia, ale chyba bardzo czarujacym chamem i swinia, bo np z racji swojego zawodu jest elokwentny, wygadany, inteligentny i zabawny...do tego jak na ten wiek przystojny i zadbany. kiedys przyszedł do mnie do szkoły to potem babka wcisneła mi, ze moje zachowanie zchodzi na psy i musze koniecznie wezwac tate, bo musi z nim pogadac:O wiem gdzie mieszka, pracuje, przeciez siła rzeczy musze wiedziec, skoro jest moim ojcem. a co na to jej rodzice? nie mam pojecia moja mama powiedziała kilka rzeczy po slubie, a on stwierdził, ze jest zazdrosna i to teraz nie jej sprawa z kim sie spotyka. jak powiedziałam mu, ze zrobił nam wstyd przy całej rodzinie ta jego niunia to stwierdził, ze powinnam pójsc na jakies zakupy z ta jego:O powaliło faceta:O nigdy sie nie wywyzszałam, ale o czym z taka miałabym chociazby rozmawiac? o tym czy dobrze ciagnie czy o nowych wzorach na tipsy?:O