Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna naataaalia

Nowy Jork - był ktoś?

Polecane posty

chodzi mi generalnie, dlaczego do stanów, ciekawi mnie, jak tam się żyje:) nie tylko, czy lepiej, czy gorzej

Gość ja tez bylam
jak bylam na wschodzie, to bylam w Ocean City, Maryland, na zachodzie w South Lake Tahoe na granicy miedzy California a Nevada

Gość ja tez bylam
jak bym mogla, to bym sie chetnie do Usa przeprowadzila. Magia tego kraju jest tak nieprzecietna, ze wciaga na maksa, nie wiem czy to tylko moje wrazenie, ale mam w sercu taka tesknote za Stanami

chociaż tam nie byłam, mam właśnie wrażenie, że uzależniają;))

patrzac na siebie i na swoich znajomych to faktycznie uzalezniaja. znam duzo ludzi ktorzy przyjechali na troche i tak juz tu mieszkaja pare lat :) i to nie tylko Polakow. a co do powodow to mam tutaj rodzinke. potem juz i mame i ojczyma tu mialam i mama namawiala zebym chociaz na troche przyjechala. w koncu przyjechalam tutaj na rok pochodzic na kurs angielskiego tutaj i podszkolic jezyk. potem zdecydowalam sie zostac jeszcze rok i zaraz poznalam mojego meza i plany sie zmienily.

zamilkło wszystko - a ja cały czas jestem ciekawa:) Jeśli ktoś jeszcze może coś napisać na temat...:)

Gość travelwithhead
Nowy Jork to cel raczej dla tych, którzy lubia zwiedzać duże miasta i których pociaga tętniace o każdej porze dnia życie. Ma niepowtarzalny klimat, którego nie znajdziecie w innych miastach USA. Dlatego uważam, że to pozycja obowiazkowa dla odkrywców Stanów Zjednoczonych. :) Przy odrobinie magii, wyjściu poza szablon standardowego turysty, odnajdzie się tam nawet ten, kto na swoich wakacjach stroni od tłumów. Mój sposób na zakochanie się w Nowym Jorku: http://wp.me/p8X2DV-3a . Zapraszam, dowiedz czego nie przegapić w NYC. :)