Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON16

Pierwszy raz...

Polecane posty

Gość ON16

Czy to prawda, że pierwszy stosunek z kobietą, mowa tutaj o prawdziwym seksie a nie wolnej monotoni trwa około 5 min ( tak mówił mi kolega również w moim wieku );/ trochę mnie to przeraża ... Jestem trochę doświadczony, lecz nigdy się nie kochałem... Jestem otwarty do kobiet, bardzo dużo razy robiły mi dziewczyny loda, nie chciałem się nigdy kochać i teraz chyba przyszła ta pora... Moja obecna partnerka ma 19 lat... Jest doświadczona, lubi się kochać dlatego nie chce lipy, stać mnie na to żeby zrobić jej przyjemność... mój penis ma 16 (mierzone od brzucha) CM i 13 cm obwodu (na srodku ) czy jestem w stanie zadowolić taką 19nastolatke ? za szczere odpowiedzi dziękuje ...

Może mało rozgarnięta to tak, ale z wiekiem będziesz miał coraz trudniej - im kobieta starsza, tym ma jednak większe oczekiwania co do obycia i inteligencji faceta. :P

Gość małą słodka landrynka
mały ty to się lepiej schowaj! taa z tym twoim małym sisiorem to możesz zaspokoić dziecko 10letnie;) podaj gg mały;);) przetestuję cię;p

Gość sorry ze pytam
jak to sie dzieje ze 16latek jest juz doswiadczony 19latka jest juz doswiadczona ????????????? rany dzieciaki kiedy wy zaczeliscie, ze w tym wieku juz macie doswiadczenie ?

Gość małą słodka landrynka
no a kiedy zacząłes?? ile lat miałeś jak Ci pirwszy raz zrobiłą loda??

Gość ON16
15 chyba nawet nie skończone ( 2/3 klasa gim ) ... Zawsze obracałem się w starszym towarzystwie, zawsze gustowałem w starszych dziewczych i tak zostało :D rocznikowo mam teraz 17

Kolejny szczyl który będzie bzykał a inny nawet nie może o tym pomarzyć :O gówniarstwo ma teraz szczęscie że urodziło się w takich czasach gdzie wszystkie szmaty dają na prawo i lewo...Co za skoorwiałe czasy :O

Gość Maksik zgadzam się z Tobą
dla mnie nie do pojęcia było zeby mając 16 lat seksic sie z chlopakami a teraz gnojki mutacji jeszcze nie poprzechodzili a fiuty pachją juz miedzy nogi dziewczynom gówniary tez nie lepsze ubierają sie jak qurwy nawet do szkoly

Gość Maksik zgadzam się z Tobą
ja chodze po szkole w samym pasie do ponczoch ale na mysl mi nie przyszlo zeby sie z kims bzykac

Z tymi "doświadczonymi", to jest najgorzej. Mój znajomy chwalił sie, jaki to jest doświadczony i teraz ma dwójkę dzieci. A na żonę jesgo, to nawet psy szczekają. Tragedia. A taki był doświadczony. Tyle miał dziewczyn na studiach... A Ty się, On16, nie martw. Dasz sobie radę z ta dziewczyną. A jak Cię jeszcze podszkoli, to serio będziesz miał doświadczenie, o którym na razie nie wspominaj ;-) A u mnie seks poniżej godziny, to tylko rżnięcie. Seksem trzeba sie delektować, nie przelecieć kobietę w 5 minut. Czułości i pieszczoty powinny trwać dłużej niż 5 minut. Niektóre kobiety potrzebują długiego nakręcania. Potem odwzajemnią Ci takim seksem, że zrozumiesz o czym piszę. Powodzenia